Hotel Palace **** Hévíz

»»»Hotel Palace **** Hévíz

Hotel Palace **** Hévíz

Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Wellness, Hévíz
  • Leírás: Fergeteges újév a hévízi Palace**** szállodában, Takács Nikolas-szal
  • Cím: 8380 Hévíz Rákóczi utca 1-3.
  • Telefon: +3683542140

Ugrás az ajánlathoz

Hotel Palace Hévíz **** fergeteges szilveszterrel várja minden kedves vendégét! Töltse nálunk az év utolsó napjait! Használja wellness szolgáltatásainkat, vegyen részt szépítő kezeléseinken, sétáljon a Balaton partján, szerezzen örömet gyermekeinek egy közös medencés pancsolással és úgy várja az új esztendőt, ahogy az Önnek és családjának a leginkább megfelelő. Szállodánk ehhez mindent biztosít!

Fergeteges szilveszter a Palace-ban!

December végén egy több napos programsorozattal szeretnénk kedveskedni a hozzánk látogatóknak, mely tartalmaz 2 éjszakás félpanziós ellátást, érkezéskor egy köszöntőitalt, a wellness szolgáltatásaink korlátlan használatát, ingyenes wifi-hozzáférést, a „Csemete Erdő” gyermekjátszó legkülönfélébb játéklehetőségeit, valamint december 30-án az „Old Fashioned revüshow”-t. Az év utolsó napján pedig gálavacsora, különböző programok, sztárvendég: Takács Nikolas. Az este jó hangulatáról állandó szilveszteri zenekarunk, a Trióda Party Zenekar gondoskodik.

Regenerálódjon, pihenjen! Legyen Önnek is fontos saját egészsége!

A Hotel Palace Hévíz **** wellness hotel, Hévíz belvárosában 135 db tágas szobával, minden igényt kielégítő spa és wellness élményekkel, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel, magas szintű gasztronómiai ízekkel, barátságos és segítőkész személyzettel várja Önt és kedves családját az év bármely részében, ha kikapcsolódni, feltöltődni vagy csak kirándulni vágyik. A Csemete Erdő játszóházunk közvetlen kapcsolatban áll az éttermi résszel, így az étkezni vagy mulatni vágyó felnőttek távolabbról is felügyelhetik a kicsiket. Spa részlegünkben élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, bio aromaszauna, gőzkabin, dézsazuhany és a nyári időszakban hangulatos napozórész fogadja mindazokat, akik testi-lelki pihenésre vágynak.

Kapcsolódjon ki nálunk, szórakozzon vagy éppen vegyen részt speciális arc-, és testkezeléseinken bármely évszakban, akár hétköznap vagy hétvégén! Szánjon időt saját magára, hozza formába testét, regenerálódjon, hogy aztán a maximumot tudja nyújtani családjának és szeretteinek! Várjuk Önt is, jelentkezzen elérhetőségeinken még ma!

2019-04-15T13:41:14+00:00Hévíz|