Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness, Hajdúszoboszlón
  • Leírás: A Hotel Délibáb 2018. szilveszterére is változatos rendezvényeket kínál
  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló József Attila utca 5-7.
  • Telefon: +3652360366

Ugrás az ajánlathoz

A Hotel Délibáb szilveszterre is változatos rendezvényeket kínál Önnek és egész családjának, ahol nem csak a felnőttek, de a legkisebbek számára is kínálkozik kikapcsolódási lehetőség. Gálaműsor, sztárfellépők, tűzijáték, közös koccintás, valamint csillagfényes wellness, gőzfürdő, jakuzzi, gyógyvizes medence, szaunaszeánsz és számos egyéb program várja azokat, akik legalább 3-4 éjszakát kívánnak elölteni nálunk.

Szilveszter sztárfellépőkkel

Kedvezményes ajánlatunk legalább 3 napos foglalás esetén, amely után még hosszabbításra is van lehetőség. A félpanziós ellátás (büféreggeli és vacsora egy pohár pezsgővel), a gálavacsora korlátlan italfogyasztással, disznótoros, forralt borozás, élményfürdőzés, játszóház a gyerekek részére, tematikus szaunaszeánszok, tűzijáték, fitness terem és a sok más változatos műsor mind része csomagunknak. Sztárfellépő is érkezik. Ne maradjon le Ön sem a hajnalig tartó bulizásról, fergeteges élménykavalkáddal igyekszünk emlékezetesé tenni az óév utolsó napjait!

Nem csak wellness, de gyógyászati centrum is

A hajdúszoboszlói Hotel Délibáb, 240 db szobával és öt lakosztállyal igazi négycsillagos szálloda, mely teljes felújításra került. Elegáns, a legapróbb részletekig igényes és kifinomult. A belvárosban, a fürdő közelében található, ahol pihenni, nyaralni és feltöltődni is érdemes. Nálunk nem csak a szokásos wellness lehetőségeket találja meg, de kozmetikai kezeléseket, szépség tanácsadást, fodrászatot, pedikűrt, szoláriumot, kerékpárbérlést, squasht, lovaglást, orvos által felírt gyógykezeléseket, gyógyvizes medencét, balneoterápiát, fototerápiát és számos egyéb gyógyászati hatású terápiát is.

Éttermünkben érdemes megkóstolni mind a szezonális, mind az állandóan étlapunkon szerelő fogásainkat, melyekhez a leghíresebb magyar borászok és pincészetek borait és pálinkáit kínáljuk.

Látogasson el hozzánk, használja kezeléseinket, szépüljön, frissüljön fel, és mulasson egyet az év utolsó napjaiban!