Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Hajdúszoboszló
  • Leírás: A hajdúszoboszlói Hotel Aurum a település egyik legszebb szállodája
  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló Mátyás Király sétány 3.
  • Telefon: +3652271431

Ugrás az ajánlathoz

A hajdúszoboszlói Hotel Aurum a település egyik legszebb és legimpozánsabb wellness szállodája, mely minden kényelmével és luxusával az Ön igényeit igyekszik kielégíteni. Egyedi, átlagon felüli méretű szobákkal, gyógyászati kezelésekkel, kényeztető masszázsokkal próbálunk hozzájárul a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Jöjjön el, látogasson el hozzánk családjával!

Elegancia és feltöltődés

Elsősorban a regenerálódni és feltöltődni vágyókat várjuk, azonban alkalmasak vagyunk kisebb szakmai megbeszélések lebonyolítására is. Épületünk impozáns és eleganciát sugároz. Lehetőség van nálunk igénybe venni a TB által támogatott kezeléseket, reumatológus szakorvosunk szívesen áll segítségére és hasznos tanácsokkal, konzultációval várja a hozzá érkezőket. Wellness részlegünkben medencét, szaunát talál, amelyet télen-nyáron használni tud és élvezheti a pihenést. Fitness termükben modern kardió gépekkel mozoghat, de szállodánk környéke is alkalmas a kinti sportolásra.  Futhat, kerékpározhat, sétálhat.

Változatos város, kulturális környezet

Hajdúszoboszló Debrecentől mintegy 22 km-re fekszik, kedves alföldi kisváros, ahol szinte mindent megtalálhat egy kellemes hosszú hétvégéhez vagy egy nyaraláshoz. Turizmusát elsősorban fürdőjének köszönheti, amelyre Európa egyik legnagyobb üdülőhelye épült. Több mint 90 éve gyógyulnak a városkában az emberek. 1925 őszén találták azt a 75 Celsius fokos gyógyvizet, amelyről gyorsan kiderült, hogy számos esetben alkalmazni tudnak, hiszen termálvizének összetétele igen kedvező. Sokféle betegségre szívesen ajánlják, ilyen például a krónikus nőgyógyászati problémák, bőrbetegségek, ízületi gyulladások és elváltozások, a gerincoszlop különféle gyulladásos megbetegedései.

Valamint javallott idegfájdalmak, ideggyulladások esetén is. A víz hőmérséklete igen magas, ami egyedülállónak számít, hasonló összetételű és hőfokú jelenleg nem is ismeretes. Mivel meglehetősen közel fekszik Debrecenhez, így számos kulturális és szórakozási lehetőség nyílik a környéken. Az egyetem miatt, az ország, sőt a világ minden részéről látogatnak ide emberek, akik színesebbé és változatosabbá teszi a nyüzsgő várost. Éppen ezért zsúfolásig tele van kiváló éttermekkel, pubokkal, kocsmákkal és szórakozóhelyekkel, de Debrecen színháza is kiváló, országos hírű.

Látogasson el hozzánk, utazzon a környéken, sétáljon, gyógyuljon, relaxáljon, ismertesse meg családját Hajdúszoboszló szépségeivel!