Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness Zalakaros
  • Leírás: 2021. szilveszterén is vár a Hotel Karos Spa!
  • Cím: 8749 Zalakaros Alma utca 1.
  • Telefon: +3693542550

Ugrás az ajánlathoz

A zalakarosi Hotel Karos Spa**** superior egyedülálló óévbúcsúztató kedvezménnyel szeretne kedveskedni minden leendő vendégének, akik úgy döntenek, hogy szállodába látogatnak. A kellemes hangulatról sztárfellépők, meglepetésprogramok, gálavacsora, tombola és tűzijáték is gondoskodik. Válasszon bennünket, töltse velünk az esztendő utolsó három éjszakáját, és kezdje nálunk, feltöltődve az évet.

Hosszabbítsa meg a szilvesztert, búcsúzzon nálunk az óévtől!

Szilveszteri ajánlatunk minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes, december 29. és január 2. között, amely tartalmazza magát a szállást, tágas spa superior szobánkban, büféreggelit és vacsorát, a 4000 négyzetméteres Harmónia Spa Wellness részlegünk szolgáltatásait. Úszómedence, termálmedence, élménymedencék, jégbarlang, szaunasziget, kondicionáló-, és fitnessterem, valamint gyermekjátszó várja a felfrissülni vágyókat.

A kicsik számára gyermekjátszót biztosítunk érdekes és változatos programokkal. Az eseménysorozat már 29-én kezdetét veszi, amikor fellép a …, majd 30-án a … együttes. December 31-én napközben is folyamatos meglepetések, este pedig gálavacsora, all inclusive italfogyasztással. Tematikus italszigetek, tombola és tűzijáték, a buli egyik csúcseseménye … színpadra lépése.

Egyedülálló kezelések

Budapesttől kicsivel több mint másfél órányi autóútra találhat minket Zalakaroson, amely az ország egyik legnépszerűbb fürdőhelye. Gyógyvize olyan betegségekre jelenthet megoldást, mint a krónikus nőgyógyászati problémák, mozgásszervi panaszok, ízületi megbetegedések, valamint bőrgyógyászati gondok. Nem csak a település, de hotelünk is nemzetközi hírnévre tett szert az elmúlt években, hiszen sokan érkeznek hozzánk Németországból, Lengyelországból és Európa számos más részéről is.

Családbarát szolgáltatásokat, tágas tereket, óriási zöldövezetes parkot, wellness-élményeket és gyógykezelési lehetőségeket kínálunk az arra rászorulóknak. Többnyelven beszélő reumatológus szakorvosaink, fizikoterapeutáink, gyógytornászaink, gyógymasszőreink sokéves tapasztalattal és szaktudással fordulnak a gyógyulni vágyók felé.

Kösse egybe a szilvesztei bulit egy kis relaxációval, gondoskodással testi-lelki feltöltődéssel! Jöjjön el hozzánk, legyen vendégünk!