Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Újévi wellnessezés, Zalakaros
  • Leírás: A Park Inn Hotel egy egyedülálló, európai színvonalú szálloda
  • Cím: 8749 Zalakaros Üdülő sor 1.
  • Telefon: +3693920103

Ugrás az ajánlathoz

A Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros egy olyan egyedülálló, európai színvonalú szálloda, amely 239 db kényelmes, praktikusan felszerelt és berendezett szobával várja vendégeit. A Thermál Fürdő szomszédságában vagyunk, ahova ingyen belépőjegyet is biztosítunk. Hozza el egész családját, sőt, nálunk még házi kedvence is megszállhat! Kapcsolódjon ki és pihenjen pár napot a varázslatos Zalakaroson!

Hotel, gyógyfürdő, élmények

Szállodánk összeköttetésben áll Magyarország egyik legszebb és legnagyobb aquaparkjával, mely 1965-ben nyitotta meg kapuit. Hotelünkből fűtött folyosón lehet átsétálni a gyógyfürdőkhöz külön jegy nélkül. A több mint tíz hektáros park minden korosztálynak megfelelő lehet: medencék, gyógy-, családi, hullám-, gyermek- és sportmedencék, csúszdák színesítik a pihenést és kikapcsolódást.

A panorámás finn szaunán kívül a szaunavilágunk egyedülálló, hiszen itt található az ország egyetlen gyermekbarát, alacsonyabb hőmérsékletű szaunája, ezen felül egy sókamrát is kínál. A fürdő igen népszerű éjszakai fürdőzés céljából is, ahol az esti party hangulatát tematikus programok, fényhatások, DJ-k, csillagképek és játékok biztosítják. Egyik legfőbb újdonság és érdekesség a 2016-ban átadott Adrenalin Csúszdapark, amely szenzációs élményekkel kecsegtet: 5 db új csúszda 400 méteren, közel 20 méter indítómagasság és akár 70 km/órás száguldás vár a bátrakra. Hotelünk kiváló konferenciahelyszín, hiszen akár 300 ember befogadására is alkalmasak vagyunk a 400 négyzetméteres, 6 m belmagasságú báltermünkben. Parkolási lehetőséget biztosítunk 250 személygépkocsi és autóbuszok számára is.

Kezelés, élmény, feltöltődés

A Budapesttől 198 km-re fekvő Zalakaros az ország egyik legnépszerűbb kirándulási, nyaralási úticélja a magyarok és a külföldiek számára is egyaránt. Popularitása elsősorban gyógyvizének köszönhető, azonban mára már ennél jóval többet is kínál. Ha mégis gyógyulni és feltöltődni érkeznének üdülővárosunkba, akkor olyan megbetegedésekre jelenhet megoldást vagy kiegészítő kezelést a víz, mint a krónikus nőgyógyászati problémák, mozgásszervi panaszok, bőrgyógyászati megbetegedések, gyulladásos ízületi gondok. A termálvíz 2000 méter mélyről tör elő és 96 Celsius fokos. A környék számos egyéb lehetőséget is kínál, hiszen a Balaton közelsége télen-nyáron változatosabbnál változatosabb élményeket kínál kicsinek és nagyoknak.

Fedezze fel turista útjainkat, sétáljon, ismerte meg a környék csodáit, hozza el egész családját és mártózzon meg az ország egyik legkiválóbb gyógyhatású vizében!