Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Egerszalók
  • Leírás: A Saliris Resort 2021. szilveszterén is vár!
  • Cím: 3394 Egerszalók Forrás út 6.
  • Telefon: +3636688608

Ugrás az ajánlathoz

A Saliris Resort újévköszöntő akcióval várja minden kedves vendégét, akik az év utolsó, valamint az év első napjait nálunk szeretnék eltölteni. December 30-tól január 2-ig változatos programkavalkáddal, sztárfellépőkkel, félpanziós ellátással, a Thermal Spa korlátlan használatával és kulináris élményekkel vár a Saliris Hotel. Töltse ott a szilvesztert, hozza magával családját és barátait is!

Színes és egyedi programok – Szilveszter Egerszalókon

Az egerszalóki hotel olyan egyedülálló ajánlattal készül szilveszterre, amelyek közül egészen biztos fog tudni választani. Tartalmazza a szállást, az ellátását, az 1900 négyzetméteren elterülő spa szolgáltatást, mely egész évben nyitva áll. 17 db kültéri és beltéri élménymedence és gyógymedence, pezsgőfürdő, csúszda, gyermekmedencék, fitness terem használata, sztárvendég fellépése, szilveszter este bőséges ünnepi vacsora. A szilveszteri program része: animációk, latin táncshow, tűzshow, grafológiai elemzés, karikatúra rajz készítés, aurafotózás, jósda, led light show, tombola, koccintás, éjféli büfé. A mulatozás az új esztendő első napján sem ér véget.

Töltődjön fel pozitív energiákkal!

A Budapesttől 135 km-re elhelyezkedő település, az ország azon kevés pontjai közé tartozik, ahol az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább, gyógyító energia található. Nagyobb valószínűséggel csökkennek itt a testi panaszok, erősebbnek, fittebbnek és kipihentebbnek érezhetjük magunkat. A szálloda nem titkolt célja is az, hogy feltöltődve, kisimulva és megújult erővel távozzanak a hozzájuk látogatók. A hotel elnevezését az úgynevezett saliris fantáziaszóból kapta, amely sószivárványt jelent, utalva az Egerszalók jelképévé vált sódombra, melyet a 65-68 Celsius fokos, ásványi anyagokban dús víz folyamatosan épít. A kénes gyógyvizek kategóriában az egyik legjobb besorolást ez a gyógyvíz kapta, amely pozitív hatással lehet a csontsérülésekre, ízületi és reumatikus bántalmakra, de sokan ivókúrára is javasolják.

Ha nem csak egy mulatozásra, hanem teljes kikapcsolódásra, pihenésre és némi pozitív energiára vágyik, akkor Önnek egészen biztosan Egerszalókon, a Saliris Resortban a helye! Legyen a hotel vendége, tegye emlékezetessé az év utolsó napjait