Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Egerszalók
  • Leírás: Egy mesés szilveszterben Egerszalókon, a Shiraz Hotelben
  • Cím: 3394 Egerszalók Széchenyi utca 31.
  • Telefon: +3636574500

Ugrás az ajánlathoz

Legyen része Önnek is egy mesés szilveszterben Egerszalókon, a Shiraz Hotelben! Jöjjön el hozzánk és mi elrepítjük az 1001 éjszaka birodalmába, ahol a már jól megszokott wellness élményeken felül igyekszünk az estéiket is változatossá és programokkal telivé varázsolni. Mészáros Árpád Zsolt fellépése, és az egri színművészek színe-java gondoskodik a fergeteges hangulatól az év utolsó napján. Merüljön el a keleti élményekben!

Lépjen át velünk a csodák világába szilveszterkor!

Csomagajánlatunk legalább 3 éjszakás foglalás esetén érvényes, amely tartalmazza a reggelit, minden este svédasztalos ünnepi vacsorát, szilveszter napján gálaest, ahol a háziasszony Fejes Rita művésznő lesz. Éjfélkor tűzijáték és ínycsiklandó éjjeli ételek. A gyerekekre is gondoltunk, hiszen délutánonként vizes-kézműves gyermekfoglalkozások, animációs programok és családi moziestek várják kicsiket és nagyokat egyaránt. Korlátlan részvételt biztosítunk az ünnepi szaunaszeánszokon, vízipipaszeánszokon, a hastáncműsorokon és a marokkói ételkóstolón.

Keleti kényelem és luxus

Szállodánk 65 db szobával, vagyis 65 féle világgal várja Önöket, melyek egy, két és háromlégteresek, egyedileg berendezettek. Rendelkezünk néhány különleges, exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal is, melyek alapterülete 45-65 négyzetméter. Wellness és Spa részlegünk egyedülálló, a keleti hangulatot idézi. Az Arab Fürdőház óriásmedencéjében 17 élményelem közvetíti a víz frissítő rezgéseit. Az Iráni Hammam, más néven törökfürdő részlegünkben megtalálható a gőzkamra, amely a testi-lelki megtisztulás helyszíne.

Ezen kívül Perzsa szaunavilágunk, különleges masszázsok és hammam kezelések tehetik színessé itt tartózkodását. A Shiraz Étterem és Dubai Kert kínálatában olyan specialitások szerepelnek, mint Észak-Afrika ízei. Szakácsaink a francia konyha remekei mellett kiváló borokat is kínálnak a változatos fogásokhoz. Dubai Kertünk egy csodálatos édenkert szökőkúttal, üvegkupolákkal, perzsaszőnyegekkel.

Lépjen be hozzánk, hogy átrepíthessük az új esztendőbe! Hozza el családját és barátait, kapcsolódjon ki egy olyan helyszínen, ami az egész országban egyedülálló és felejthetetlen! Relaxáljon, kényeztesse testét és lelkét, hogy aztán az év utolsó napján egy igazán jót szórakozzon!