Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Egerszalók
  • Leírás: A Thermal Park Egerszalók különleges szilveszteri csomagajánlata
  • Cím: 3394 Egerszalók Thermal Kemping sor 2.
  • Telefon: +3636789607

Ugrás az ajánlathoz

A Thermal Park Egerszalók különleges szilveszteri csomagajánlata kiváló lehetőségeket rejt a pihenni és mulatni vágyóknak. Jöjjön el Ön is hozzánk családjával és lépjen át velünk az új esztendőbe! Hadd tegyük felejthetetlenné a 2018-as év utolsó napjait! Élőzene, meglepetés műsorok, korlátlan italfogyasztás, gálavacsora, tombola és újévi finomságok várják!

Szórakozás, szilveszter, Egerszalók

Ajánlatunk érvényes: 2018. december 29. – január 02. között, minimum 3 éjszakától, mely az alábbiakat tartalmazza: elhelyezés a választott szállástípuson, bőséges és házias reggeli, büféjellegű vacsora, az év utolsó napján 19 órától gálavacsora, vendégfogadás welcome ital kíséretében. Gazdagon tálalt svédasztalos szilveszteri vacsora, korlátlan italfogyasztás, élőzene, különféle meglepetésműsorok, a tombolán értékes wellness üdüléseket sorsolunk ki. Mindezeken felül, az időjárástól függetlenül rendelkezésre áll a fedett kültéri gyógyvizes ülő-, és úszómedencénk, a finn szaunánk, az infraszaunánk és a gőzkabinunk. Csocsózni, biliárdozni, igénybe venni a kültéri játszóteret, valamint a beltéri játszó szobát bárki számára díjtalanul lehet. Az internethozzáférés ingyenes és belső udvari parkolót is biztosítunk.

Gyógyulás, szépülés, wellness

Négycsillagos szállodánkban bárki elvonulhat egy kicsit a rohanó, nyüzsgő világ elől, ugyanakkor a kényelemről és a kényeztetésről sem kell lemondania. Nálunk szinte otthon érezheti magát, hiszen ehhez minden adott. Az Eger belvárosától mindegy 9 km-re fekvő Egerszalók a Laskó-patak völgyében fekszik, természeti képződményeivel, különlegesen finom boraival, gyógyvizével méltán vált az ország egyik leglátogatottabb célállomásává.

Nálunk igénybe veheti fürdőkúra szolgáltatásunkat, mely hatékony lehet a csontritkulás kiegészítő kezeléseként, de eredményesen alkalmazzák gyomor és húgyhólyag, hurutos nyálkahártya megbetegedések gyógyítására is. A víz gazdag magnéziumban, nátriumban, kénben, és más egyéb, a szervezet számára hasznos anyagban. Javasolt fürdési idő nagyjából 30 perc, mely 14 év alatti gyermekek számára nem javallott.

Töltsön nálunk pár napot, amely során testileg és lelkileg is feltöltődhet, vegyen részt masszázsainkon, próbálja ki vizünket, és koncentráljon magára pár napot, hogy aztán megújult erővel dobhassa bele magát a hétköznapokba!