Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Év végi Wellness, Eger
  • Leírás: Szilveszterkor irány Eger!
  • Cím: 3300 Eger Szálloda utca 1-3.
  • Telefon: +3636522200

Ugrás az ajánlathoz

A Hotel Eger & Park-ban fergeteges szilveszteri mulatságot és többnapos akciós ajánlatot kínálunk, amelynek keretein belül fellép egy sztár is, lehetőség nyílik a teljes ellátás igénylésére is. Élőzene, gálavacsora, újévi finomságok, korlátlan italfogyasztás, városi séták idegenvezető kíséretében, masszázskedvezmények, a wellness részleg használata és szinte végtelen programkínálat várja Ön és családját.

Az év utolsó napjaira szóló, 3 éjszakás foglalás esetére összeállított programcsokor az alábbiakat tartalmazza: elhelyezés a választott szobatípusban, bőséges és házias reggeli, büfévacsorák élőzenés kísérettel, szilveszteri gálavacsora, italfogyasztás, koccintás, koncert előadás, játszik a zenekar. A gyermekeknek játszószoba használat biztosított, autóját pedig a sorompóval elzárt, megfigyelt parkolóban térítésmentesen helyezheti el.

Wellness részlegünket pedig korlátlanul élvezheti, ahol úszó-, és élménymedence, pezsgőfürdők és elhúzható tetővel fedett új építésű élménymedence, gyermekmedence található. Szaunavilágunk része a finn szauna, bioszauna, gőzkabin, aromakabin, az oxigénnel dúsított sószoba, jégkút valamint egy kombiszauna, amely ötvözi a fényterápia és az infrakabin előnyeit.

A hotel négycsillagos minősítése garancia lehet a kellemes kikapcsolódásra, ahol a 177 db szoba belsőépítészeti átalakítása során teljesen új, modern és pezsdítő külsőt kapott. Az internetelérés ingyenes, sőt házi kedvencét is magával hozhatja, hiszen épületünk első emeletén szívesen fogadjuk őket is.

Örömmel látják mindazokat, akik konferenciák, esküvőket tartanának nálunk, hiszen catering-szolgáltatásunk benti és kinti étkezési lehetőséggel, több mint 300 fő ültetésével és állandóan megújuló étlap kínálattal könnyedén ki tudja szolgálni az ilyen irányú igényeket is. Lehetőséget biztosítunk borkostolásra, állófogadásokra, kültéri főzésekre, csapatépítő tréningekre. Elérhető a masszázs, háziorvosi beutalót igénylő kezelések, gyógytorna, fizikoterápia, de akár a manikűr és pedikűr szolgáltatások is.

Töltse Egerben a szilvesztert, mulasson, táncoljon, merüljön el a gasztronómiai élményekben! Akár az egész család érkezhet, a legkisebbekről a legnagyobbakig!