Szilveszteri Ajánlat 2023 / 2024

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Eger
  • Leírás: Az Imola Hotel Platán, Eger egyik legszebb négycsillagos szállodája
  • Cím: 3300 Eger Csákány utca 7.
  • Telefon: +3636513888

Ugrás az ajánlathoz

Az Imola Hotel Platán, Eger egyik legszebb négycsillagos szállodája, ahova felnőtt vendégeinket várjuk. Mivel mindannyian megérdemlünk egy kis pihenést és kikapcsolódást, amikor nem kell figyelni a gyerekekre, mikor nem kell miattuk aggódni és fél szemmel azt lesni, hogy merre járnak, mit csinálnak, ezért létrehoztunk egy olyan szálláshelyet, ahol ez a kényelem már eleve adott. Itt minden szülő, nagyszülő vagy fiatalabb pár megtalálja a számára ideális, nyugodt környezetet.

Kikapcsolódás, pihenés, felnőttbarát környezet

29 db prémium, 3 db junior és 19 De Luxe lakosztályunk mindegyikre rendelkezik erkéllyel, korlátlan internet hozzáférést biztosítunk, mélygarázsunkban pedig őrzött parkolási lehetőség van autója számára. Wellness részlegünk mellett gyógyászati kezeléseket is nyújtunk, ahol különböző mozgásszervi és reumatikus problémákra ajánlani tudunk kiegészítő megoldási lehetőségeket. Élménymedencével, beltéri és kültéri gyógyvizes medencével, nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval, radonos gyógyvízzel, sós vízzel, Kneipp taposóval és jakuzzival várunk minden vendégünket. Nálunk kéz- és lábápolás is lehetséges, utóbbi akár halpedikűrrel is igénybe vehető.

Ezen felül megtalálhatók különféle kezelések, pakolások és masszázsok, melyek között keringést fokozó gyógynövényes kezelések, stresszoldó pakolások, vízsugármasszázsok és orvosi vizsgálatok is szerepelnek. Nagy figyelmet fordítunk a gasztronómiai élményekre is, hiszen a Bükk kapujában számos helyi és környékbeli alapanyagot tudunk felhasználni ételeinkhez. Mindezeket a legjobb egri borokkal párosítjuk, így igazi kulináris élményben vehet részt a hozzánk ellátogató.

Klasszikus és modern város – Eger

Hotelünk Eger belvárosában, Budapesttől mintegy 139 km-re található Heves megyében. Nem csak kulturális, de vallási és oktatási központ, pezsgő élettel és változatos programlehetőségekkel. A település rendkívüli módon ötvözi a modern nagyvárosok nyüzsgését a klasszikus óvárosi hangulattal, amely számos rendkívüli étteremmel, pub-bal, kocsmával, romkocsmával és szórakozóhellyel várja vendégeit. Keresse fel a helyi nevezetességeket is, érdemes megnézni a Dobó teret, az Egri várat, az egri főszékesegyházat, az egri minaretet, de a szépasszonyvölgyi borkóstolást sem szabad kihagyni.

Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk, élvezze a csodálatos környezetet, az örökké nyüzsgő város atmoszféráját és jókedvét! Pihenjen nálunk, ajándékozza meg párját néhány emlékezetes nappal!