Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Újévi Pihenés Hajdószoboszlón
  • Leírás: A Hotel Atlantis idén is fantasztikus szilveszterrel várja leendő vendégeit
  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló Damjanich u. 10.
  • Telefon: +3652899930

Ugrás az ajánlathoz

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantis idén is fantasztikus szilveszterrel várja leendő vendégeit, akik szeretnének egy igazán jót mulatni, de vágynak a testi-lelki feltöltődésre is. Ajánlatunkban olyan nagyszerű programok szerepelnek, mint koncert, tombolasorsolás, gálavacsora, éjféli svédasztalos menü és az wellness korlátlan használata. Várjuk a családosokat is, hiszen mi a legkisebbekre is gondoltunk!

Emlékezetes szilveszter, sztárvendéggel

Csomagunk 3 éjszakás foglalás esetén érvényes, december 29. és január 2. között. Tartalmazza a félpanziós ellátást, a szobában egy bekészített pezsgőt, szórakoztató programokat kicsiknek és nagyoknak, egy alkalommal délutáni sütisarok vár mindenkit, az év utolsó napján zenés-táncos est, ahol zenekar zenél a közönségnek. Kihagyhatatlan tartozéka a hotelben töltött napokban a pihenés a feltöltődés, melyhez gyógyvizes medencénk, úszómedencénk, finn szaunánk, infraszaunánk, bioszaunánk, gőzkabinunk és fitness termünk is hozzájárul. A gyerekek számára pedig a gyermekmedence és a gyermekjátszó áll rendelkezésre.

Luxus, kényelem és gondoskodás

Szállodánk európai színvonalú, stílusa modern és egyben elegáns. A hotel teljes területe klimatizált, a szobák hőmérséklete egyedileg szabályozható. Felkészült, tapasztalt és szakképzett kollégáink alapvető célja az, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát nálunk, hogy nyaraljon, pihenjen, kikapcsolódjon és feltöltődjön. Igyekeztünk minden igényre figyelni, így nem csak egyágyas, kétágyas szobákkal, de lakosztályokkal, luxus lakosztályokkal és 1-1 akadálymentesített szobával és lakosztállyal várjuk a hozzánk látogatókat.

A szépészeti kezelések mellett gyógyászati tevékenységeket is folytatunk, amelyek keretein belül lehetőség van igénybe venni a gyógymasszázst, vízsugármasszázst, szénsavas kádfürdőt, a víz alatti ultrahangos kezelést. Ezen felül pedig fodrászattal, sőt még halpedikűrrel is kedveskedünk. Teljes mértékben családbarát szálloda vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem csak játszószobával rendelkezünk, de van pelenkázó helyiségünk több emeleten is, etetőszéket, gyermekétlapot, rácsos babaágyat, pótágyat, fürdetőkádat, bilit, cumisüveg melegítőt és akár mikrohullámú sütőt is tudunk biztosítani.

Fontos számunkra, hogy Ön és családja igazán otthon tudja érezni magát nálunk és a lehető legkevesebbre kelljen gondolnia! Szabaduljon ki a hétköznapok rohanásától, ne aggódjon, ha valamit otthon felejtett, mi egészen biztosan tudunk segíteni! Látogasson el hozzánk! Hadd vegyük le a terheket a válláról egy rövid időre!