Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Óévi Wellness Hévízen
  • Leírás: Lotus Therme Hotel & Spa - a világelső szolgáltatások élménye
  • Cím: 8380 Hévíz Lótuszvirág u. 1.
  • Telefon: +3683500500

Ugrás az ajánlathoz

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz egy olyan ötcsillagos szálláshely, ahol teljes mértékben az igényei vannak a fókuszban. Mind az épületünk kialakításával, minőségével, mind a szolgáltatásainkkal azon vagyunk, hogy egyedit és különlegeset tudjunk nyújtani. Mi az Ön kényelméért és jó közérzetéért vagyunk! Látogasson el hozzánk és élvezze ki a wellness-élményeket, szépüljön, pihenjen és töltődjön fel!

Teljes testi-lelki regeneráció

Igyekszünk elvárásaihoz igazodni, így kérhet szállást ellátás nélkül vagy akár félpanzióval is. Á la carte étkezési lehetőséget is biztosítunk. Térítésmentesek a sport és wellness programjaink, autója ingyen parkolhat nálunk. 222 db szobával és 10 lakosztállyal, valamint mozgáskorlátozottak számára kialakított szálláshellyel várjuk a hozzánk érkezőket. Felár ellenében Budapestről vagy a sármelléki repülőtérről igény szerint transzfert küldünk Önért.

Szépségtevékenységeink között szerepel a kozmetika, a fodrászat, kéz- és lábápolás, ezen felül reumatológus és fizikoterápiás szakorvosokkal várjuk, akik hasznos tanácsokat és kezeléseket javasolhatnak. Holt-tengeri sóbarlangunk egyedülálló, hiszen teljes mértékben a jordániai Holt-tengeri sóból épül fel, így a helyiség páratartalma 45%-os, ami gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Infrastruktúránk alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására. Éttermünk 280 fő befogadására képes, gálavacsorákat vállalunk 72 főig. 17 hektáros zöldterületünk csapatépítő trainingekhez és outdoor programokhoz kiváló.

A gyógyvíz áldásos hatása

Hévíz, Budapesttől 2 órányi autóútra található. A város fejlődését alapvetően a turizmus és az idegenforgalom határozza meg, Magyarországon az egyik leglátogatottabb célpontok közé tartozik. Népszerűségét elsősorban gyógyhatású vizének köszönheti, mely nyáron akár 36, télen pedig 24 fokos is lehet. Olyan megbetegedések kiegészítő kezelésére alkalmas, mint a reumás mozgásszervi panaszok, gyulladásos ízületi és gerincbántalmak, kötőszöveti reuma, bőrbetegségekhez társuló ízületi betegségek, krónikus nőgyógyászati problémák, valamint műtétek elő- és utókezelésére.

Látogasson meg bennünket, figyeljen oda teste jeleire, és pihenjen pár napot a festői szépségű Hévízen, jöjjön el szállodánkba, vegyen részt kényeztető kezeléseinket!