Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Újévi Wellness Hévizen
  • Leírás: Várokat vár a Bonvital Hotel!
  • Cím: 8380 Hévíz Rákóczi utca 16.
  • Telefon: +3683900120

Ugrás az ajánlathoz

A Bonvital Hotel Hévíz egy szuper szilveszteri ajánlattal szeretne kedveskedni mindazon vendégeinek, akik a hotelt választják az év utolsó napján. Bulizzon itt, köszöntse az új esztendőt jó társaságban, finom ételek és kiváló italok között, hogy aztán feltöltődve tudja belevetni magát a hétköznapok rohanásába!

Óévbúcsúztató ajánlat részei

Apetite étteremben: gálavacsora ünnepi kínálattal, élőzene a Skyriders zenekarral, mikromágus a színpadon, különleges fotók készítése az egész este folyamán, pezsgős koccintás, tűzzsonglőr produkció.

Brix Bistro: szilveszteri 7 fogásos gourmet gálavacsora borsorral, élőzene Király Martinával, mikromágus az asztaloknál, különleges fotók készítése, pezsgős koccintás és tűzzsonglőr bemutató. Legyen részese egy kellemes estének, mulasson itt, kóstolja meg az életkínálatot!

Kényeztetés, pihenés, felnőttbarát szállás

A hoel felnőttbarát szállás, vagyis vendégeket csak 14 év felett tudnak fogadni, hogy csendben, nyugalomban, a hétköznapi gondokat hátrahagyva tudjon pihenni minden ide látogató. a szobák kiváló minőségűek, prémium szolgáltatásokkal felszereltek, gasztronómiai kínálat kifinomult és választékos. Házi kedvenceit is szívesen látjuk, számukra kutyaplédet, etetőtálat és csemegét is tudnak biztosítani. A spa részlegen masszázsokon, arckezeléseken, gyógykezeléseken és orvosi vizsgálatokon is részt vehet. Különféle rendezvények lebonyolítására is alkalmas a szálloda.

Hévíz legfőbb látványossága és érdekessége a Hévízi-tó, és annak környéke, amely szállodától csupán 100 méterre található és közvetlen átjárást biztosítanak a tófürdőbe. A tőzegmedrű forrástó kb. 38 méter mély, percenként 30-40 liter, 38 fokos víz tör fel, mely gyógyhatása világszerte ismert. Javallott reumatikus panaszokra, gyulladásos ízületi és gerincbetegségekre, kötőszövet reumára, bőrbetegségekhez társuló ízületi gyulladásokra, krónikus nőgyógyászati problémákra.

Látogasson el a szállodába, próbálja ki a kezeléseket, mártózzon meg a gyógyvízben, mulasson egy jót, feledkezzen bele a gasztronómiai élményekbe, és fedezze fel a környék csodálatos világát!