Az óév elbúcsúztatását, illetve az újév köszöntését nagyon sokféleképpen meg lehet ünnepelni. Van, aki kicsit kényelmesen, otthonülősre veszi a figurát, sokan mégis imádnak ilyenkor minél nagyobb bulikba megjelenni, ahol természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát veszünk fel. Az év utolsó napját szeretné mindenki tökéletesen megünnepelni, így egyáltalán nem ritka, hogy ilyenkor szeretnénk a legszebb, legcsinosabb ruhánkat felvenni.

A hölgyek számára szerencsére manapság már rengeteg lehetőség kínálkozik, ha szeretné az év utolsó éjszakáján megadni a módját a bulizásnak.

Ha az óévet egy fergeteges diszkóban búcsúztatjuk el

Ha egy különleges partiba, vagy diszkóba szeretnénk megünnepelni a szilvesztert, akkor soha ne az utolsó pillanatra hagyjuk a buli előtti készülődést, hiszen nagy valószínűséggel nem leszünk kész a sminkkel és a ruha kiválasztásával egy óra alatt. Jó, ha már napokkal előre tudjuk, hogy ezen a bizonyos éjszakán pontosan melyik ruhánkba fogunk majd megjelenni. Ilyenkor egyáltalán nem kell félni a feltűnő daraboktól, nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, hiszen minél feltűnőbb, minél csillogóbb, annál jobb.

Arra azonban próbáljunk meg odafigyelni, hogy ezek mellett valóban olyan legyen a kiválasztott ruha, mely kényelmes, és könnyen tudunk benne mozogni. Ha sokat szeretnénk bulizni, táncolni, és terveink szerint a táncparkett közepén leszünk egész éjjel, akkor vigyázzunk a túl magas sarkú cipőkkel, főleg akkor, ha korábban még nem hordtunk hasonló darabot. Egy kényelmetlen cipő ugyanis el tudja rontani az egész éjszakát, ha az fájdalmasan feltöri az ember lábát. Ha a szilveszteri bulit egy diszkóban szeretnénk kellőképpen megünnepelni barátaink társaságában, akkor vegyük elő nyugodtan a harsányabb énünket, viseljünk kicsit extrémebb ruhákat és kiegészítőket egyaránt.

Szilveszteri Bál, ahol az estélyi és a magas sarkú kötelező

Annak ellenére, hogy régebben inkább az idősebb korosztályok jelentek meg a bálokon, manapság már rengeteg fiatal ünnepli a szilveszter ily módon, főleg akkor, ha azt a szerelmével, illetve a közeli barátaival teheti meg. Egy bálon azonban soha nem mindegy, hogyan, és milyen ruhába jelenünk meg. Mivel szilveszteri bálról beszélünk, a csillogás, a flitterek és glitterek itt is helyet kapnak, ám legyünk velük kicsit óvatosabbak, és próbáljunk meg megmaradni a jó ízlés határain belül. Bál esetében mindenképpen az estélyi szerű ruhák között kell válogatnunk, ha nem szeretnénk kilógni a tömegből alul öltözöttségünk miatt.

Igen nagy sikert arathatunk mondjuk a különböző strasszokkal és flitterekkel díszített estélyi ruhákkal, melyhez egy hozzá illő táska tökéletes összhatást fog kelteni. Arra azonban jobb, ha már előre felkészülünk, hogy egy bálban soha nem jelenhetünk meg egyszerű, lapos cipőben. Ilyenkor kihagyhatatlan a legmagasabb sarkú cipő, melyben jó, ha kicsit otthon már begyakoroljuk a lépteket.