Nincs ma már olyan szilveszteri buli, ahol ne kerülne elő pár különleges, kisüzemi vagy craft sör!

Akik szívesen fogyasztják ezeket az italokat, most egy stílusos karácsonyi vagy szilveszteri meglepetés formájában még jobban megismerhetik őket!

A Beerporn.hu sörmagazin az ünnepi időszakra és már az újévre készülődve bemutatott egy 2023-as Sörnaptárat, amely izgalmas, ipari környezetben készült fotókon, magával ragadó szövegekkel kísér végig a 2023-as éven, bemutatva a világ legérdekesebb sörtípusait.

A naptár készítői hónapok óta járják Budapest és az agglomeráció lepukkant ipartelepeit, hogy igazán autentikus, indusztriál hangulatú fotókat készíthessenek a kedvenc sörtípusaikról. „Másztunk be teljesen kiégett Mercedesbe, kuncsorogtunk éjjeli őröknél, hogy engedjenek be mindenféle gyárcsarnokokba, és kilométereket sétáltunk elhagyott iparvágányokon a megfelelő beállítást keresve. – írják a naptár bemutatójában.

Autóroncsok közötti IPA-k, ipari daruk lábainál heverő stoutok és a világ legrozsdásabb lépcsőin egyensúlyozó búzasörök – ezt ígéri a Sörnaptár, amely a sörkedvelők és a gasztronómia világa iránt érdeklődők számára mesés karácsonyi ajándék vagy szilveszteri meglepetés lehet!