Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel

»»»Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel

Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Wellness Szilveszter, Egerszalók
  • Leírás: A Saliris Resort újévköszöntő akcióval várja minden kedves vendégét
  • Cím: 3394 Egerszalók Forrás út 6.
  • Telefon: +3636688608

Ugrás az ajánlathoz

A Saliris Resort újévköszöntő akcióval várja minden kedves vendégét, akik 2018. utolsó, valamint 2019. első napjait nálunk szeretnék eltölteni. December 30-tól január 2-ig változatos programkavalkáddal, sztárfellépőkkel, félpanziós ellátással, a Thermal Spa korlátlan használatával és kulináris élményekkel várjuk. Töltse velünk a szilvesztert, hozza magával családját és barátait is!

Színes és egyedi programok – Szilveszter Egerszalókon

Egerszalóki hotelünk olyan egyedülálló ajánlattal készül az Ön számára, amelyek közül egészen biztos fog tudni választani. Tartalmazza a szállást, az ellátását, az 1900 négyzetméteren elterülő spa szolgáltatást, mely egész évben nyitva áll. 17 db kül- és beltéri élmény- és gyógymedence, pezsgőfürdő, csúszda, gyermekmedencék, fitness terem használata, 29-én Kökény Attila fellépése, szilveszter este bőséges ünnepi vacsora. A program része: animációk, latin táncshow, tűzshow, grafológiai elemzés, karikatúra rajz készítés, aurafotózás, jósda, led light show, tombola, koccintás, éjféli büfé. A mulatozás az új esztendő első napján sem ér véget, hiszen 21 órától Szekeres Adrienn fellépésre kerül sor.

Töltődjön fel pozitív energiákkal!

A Budapesttől 135 km-re elhelyezkedő település, az ország azon kevés pontjai közé tartozik, ahol az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább, gyógyító energia található. Nagyobb valószínűséggel csökkennek itt a testi panaszok, erősebbnek, fittebbnek és kipihentebbnek érezhetjük magunkat. Nem titkolt célunk is az, hogy tőlünk feltöltődve, kisimulva és megújult erővel távozzanak a hozzánk látogatók. Szállodánk elnevezését az úgynevezett saliris fantáziaszóból kapta, amely sószivárványt jelent, utalva az Egerszalók jelképévé vált sódombra, melyet a 65-68 Celsius fokos, ásványi anyagokban dús víz folyamatosan épít. A kénes gyógyvizek kategóriában az egyik legjobb besorolást ez a gyógyvíz kapta, amely pozitív hatással lehet a csontsérülésekre, ízületi és reumatikus bántalmakra, de sokan ivókúrára is javasolják.

Ha nem csak egy mulatozásra, hanem teljes kikapcsolódásra, pihenésre és némi pozitív energiára vágyik, akkor Önnek egészen biztosan Egerszalókon, a Saliris Resortban a helye! Legyen vendégünk, hadd tegyük emlékezetessé az év utolsó napjait!

2018-12-05T14:33:19+00:00Egerszalók|