Így kell megszervezni egy tökéletes meglepetés bulit

»»Így kell megszervezni egy tökéletes meglepetés bulit

Így kell megszervezni egy tökéletes meglepetés bulit

Vannak emberek, akik rendszeresen hangoztatják azt, hogy egyszerűen nem szeretik megünnepelni saját születésnapjukat. Az ő esetükben szokott az előfordulni, hogy rokonai a barátaival összefogva szerveznek egy igazi, felejthetetlen meglepetés bulit. Sok ember állítja azt magáról, hogy ki nem állhatja a meglepetést, ám ahogy ezt a mondatot kimondják, általában rögtön elkezdenek reménykedni abban, hogy barátai mégis meglepik egy titokban megszervezett bulival.

Hogyan álljunk neki a szervezésnek?

Az esetek túlnyomó részében a születésnap alkalmával szokták ezt megszervezni. Ám nem ritka az sem, ha a fiú egy meglepi partin szeretné megkérni barátnője kezét, illetve szervezhetünk még évfordulóra, új munkahely megünneplésére, vagy akár előreléptetés miatt. A meglepetésbuli megszervezésében a legnagyobb dolog valóban az, hogy teljesen titokban tartsuk a dolgot, és úgy szervezzük meg, hogy az ünnepelt még csak ne is sejtse. A legjobb, ha a szervezés időpontja előtt olyan 3-4 héttel neki tudunk állni. Kapkodva, 1-2 nap alatt ugyanis lehetetlen egy ilyet leszervezni.

Nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy valóban olyan emberek legyenek meghívva a partira, akik közel állnak az ünnepelthez. A titokban tartás miatt ez a része kicsit nehézkes lehet, hiszen nem kérhetünk segítséget az illetőtől, ám a legközelebbi barátját, feleségét, barátnőjét biztosan ki tudjuk arról faggatni, hogy az ünnepelt kiknek örülne. Ezeket az embereket meghívás után kérjük meg a titoktartásra, hívjuk fel a figyelmüket arra, hogy ez valóban egy meglepetés lesz, és hogy próbáljanak odafigyelni arra, hogy még véletlenül se szólják el magukat.

A lényeg, hogy az egész szervezés titokban maradjon

Ha egy nagyobb baráti társaság összejön a bulira, érdemes lehet felvetni azt az ötletet, hogy az egyéni, apró ajándékok helyett inkább dobják össze a pénzt, és rukkoljanak elő egy nagyobb meglepetéssel. A dekoráció is igen fontos, viszont ha nem muszáj, nem kell sok pénzt áldoznunk erre, hiszen egy kis kreativitással még mi magunk is ki tudjuk díszíteni a termet, néhány eszköz segítségével. A színes lufikat mi magunk filcekkel ki tudjuk dekorálni, papírból pedig tudunk készíteni különböző plafonról lelógó díszeket.

A szerpentin nem is kerül sokba, és rendkívül hasznos tud lenni. Ha a tortát és az ételeket mind saját magunk szeretnénk elkészíteni, akkor a buli előtt már jó 2-3 nappal korábban neki állhatunk megcsinálni azokat, melyek hosszabb ideig elállnak. Az is jó ötlet, ha megbeszéljük a vendégekkel azt, hogy mindenki hozzon magával pár üveg italt, ezzel is hozzá tud járulni a partihoz. Ahhoz hogy a meglepetésbuli tökéletes legyen, fontos hogy az adott napon távol tartsuk a buli helyszínétől az ünnepeltet. Vigye el az egyik barát moziba, hogy addig a többiek teljesen elő tudjanak készülni a partira. Ezután pedig már csak az egész társaságnak meg kell lapulni a lakásban, vagy a teremben, és síri csöndben várni, hogy megérkezzen a mit sem sejtő ünnepelt.

2019-05-17T13:32:57+00:00Egyéb írások|