Szilveszteri Ajánlat 2023 / 2024

  • Kategória: Wellness Hotel Gyula – Egész évben wellness
  • Leírás:
  • Cím: 5700 Gyula Part utca 5.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

Alig néhány lépésnyire a gyulai Várfürdőtől. Igazi családi kikapcsolódás négycsillag superior színvonalon.

 

Wellness Hotel Gyula

Wellness Hotel Gyula

A Wellness Hotel Gyula filozófiája, hogy az első pillanattól kezdve olyan élményben kívánja részesíteni a vendégeit, ami egy életre szóló emléket nyújt a számukra. A családbarát hotel gyermekbarát szolgáltatásainak révén a kicsik és nagyok is kikapcsolódhatnak az itt, Gyulán töltött idő alatt. A közvetlen, de professzionális bánásmód, amivel a személyzet igyekszik elősegíteni, hogy a vendégek kiszakadhassanak a hétköznapok nyomása alól, nem tolakodó, mégis nagyban elősegíti az emlékezetes pihenést.

A gyönyörű zöld környezetben az aktívabb elfoglaltságok kedvelői is megtalálhatják számításukat. A Nordic walking, de a kerékpárkölcsönzés is a kínált szolgáltatások között van, de természetesen egy kisebb kirándulás is bármikor beiktatható a napirendbe. Ha a kimerítő nap után a család megpihenne, a kényelmesen felszerelt családbarát szobákban van erre lehetőség. Az egybenyíló helyiségek biztosítják, hogy együtt, mégis külön pihenjenek a gyerekek és szüleik.

Wellness élmények

Wellness élmények Gyulán

Stílusos oázis

2020-ban teljes körű felújításon esett áta Wellness Hotel Gyula, így a 68 szoba új, kicsinosított arcát mutatja a vendégeknek. A wellness részleg is bőséges kínálattal várja a pihenésre vágyókat: finn szauna, gőzkabin, infrakabin, merülő-, élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, pihenőágyak és vitamin bár. Illetve található itt egy külön szépségfarm is, ahol fodrászat, kozmetika, pedikűr és manikűr, valamint szolárium áll a vendégek rendelkezésére. Ezen felül a mozgásra is van lehetőség, akár a vízben aqua fitness formájában, akár az edzőteremben a kardio gépeken. Különféle pihentető-, szépészeti-, de sport- és gyógymasszázsok is elérhetőek.

Finom falatokkal a 220 fő befogadására alkalmas Büfé Étteremben találkozhatunk. De jobb idő esetén az ősfás parkra néző teraszon is elfogyaszthatjuk a vacsoránk, ha pedig csak egy italra vágyik az ember, ahhoz a szálloda Lobby bárjában is hozzájuthat. Itt egyéb finom italokkal, kávékülönlegességekkel gondoskodnak a kulináris élményről.