Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Szecessziós ékszerdoboz Gyula szívében: KOMLÓ HOTEL GYULA****
  • Leírás: Felújított környezetben, a régi időket idéző szépséges szecessziós épületben várja vendégeit a KOMLÓ HOTEL GYULA****.
  • Cím: 5700 Gyula Béke sugárút 8.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

Egyedi és utánozhatatlan hangulattal fogadja ideérkező vendégeit a Gyula belvárosában álló Komló Hotel Gyula, ami komoly felújítási munkálatok után, 2016-ban nyitotta meg újra a kapuit. A korhűen kialakított, alapos kutatómunka segítségével létrehozott belső és külső terek látványa önmagukban élményszámba mennek. Az ehhez párosuló exkluzív kikapcsolódási lehetőségekkel együtt, szinte új szintre emelik a pihenéssel töltött időt. A város nevezetességének számító vár, illetve az ideérkező turisták körében legnagyobb csáberővel bíró Várfürdő mindössze 10 perc sétányira találhatóak a szállodától. Egy kényelmes gyalogos kiruccanás során, de akár a hotel által biztosított transzfer segítségével is megközelíthetőek.

Komló Hotel Gyula

Komló Hotel Gyula

A különleges és minőségi szolgáltatások természetesen itt még nem érnek véget. A városra páratlan kilátást biztosító szobák, köztük a 12 lakosztály, a privát wellness sarok, finn szauna, merülődézsa, finn szauna, masszázs szoba, fényterápia és szolárium is elérhetőek a vendégek számára.

Luxus pihenés

Luxus pihenés

Különleges ízek, elsőrangú környezet

A Komló Étterem az 1913-as alapítása óta egyedülálló színfoltja Gyula gasztronómiai életének. Rendezvények, esküvők ideális helyszíne a 110 fő befogadására alkalmas galériás étterem, ahol a hazai ízek mellett a regionális finomságok, illetve a hagyományos fogások, valamint reform ételek is megkóstolhatóak. A szállodavendégek és a gyulaiak nyáron a mediterrán kávézó teraszán élvezhetik a különleges ízeket. Télen sem kell lemondaniuk a helyi manufaktúrák zamatos italairól. 

Retro és modern szolgáltatások

A városközpontban található igényes szálloda szolgáltatásai között az aktív kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a számításukat a különféle sportlehetőségeknek köszönhetően. Akik a helyi látványosságokra kíváncsiak, de a túrának egy kényelmesebb módját választanák, azoknak a retro automobilokkal való kocsikázás jelenthet emlékezetes programot.