Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Elizabeth Hotel Gyula**** – Század eleji hangulat, mesebeli wellness a Gyulai vár szomszédjában
  • Leírás: Az Almássy-kastély és a Gyulai Vár szomszédságában modern szolgáltatásokkal és kényeztető kezelésekkel várja vendégeit Gyula egyik legkedveltebb szállodája.
  • Cím: 5700 Gyula Vár utca 1.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

A négycsillagos Elizabeth Hotel Gyula**** 50 elegáns, 4 kategóriába sorolható szobát biztosít az idelátogató vendégek számára. A kastélyjellegű szálloda a város legfontosabb turistacélpontjaitól mindössze 200 méterre található. Egy kisebb lábnyújtóztatás során ezek könnyen megközelíthetőek. Az épület egyik szárnya az Almásy-családhoz köthető. A néhány évtizeddel később elkészült másik szárnyban pedig a családnál – a szájhagyomány szerint – gyakran vendégeskedő Erzsébet királynéról elnevezett, Erzsébet Szeretetház található.

Néhány méterre a Gyulai vár

Néhány méterre a Gyulai vár

Mediterrán hangulat

Az egyedi hangulatú hotelben a Tündérkert Wellness Centrum biztosítja a testi és lelki feltöltődést a vendégek számára. Különféle kényeztető kezelésekben lehet részük. Élménymedence, jacuzzi, kneipp-lábfürdő, aromaterápiás nedves szauna, gőzkabin és finn szauna is rendelkezésre állnak. Természetesen az aktívabb kikapcsolódásra is van lehetőség, hiszen a fitnesz terem is biztosított, ahol a súlyzós edzés mellett kardio gépekkel is biztosítható a test fittsége. A terápiás sóbarlangban pedig a légzőszervi betegségekkel küzdők is kiszakadva a mindennapi mókuskerékből, élvezhetik a pozitív élettani hatásokat biztosító kezelést. A szellemi, lelki és testi felfrissülés, kényeztetés és regenerálás, bármelyik is legyen a cél, a különféle masszázsok között mindenki megtalálja a számára ideális változatot, akár éppen Sissi kedvencét. 

Fürdő

Fürdő

Kulináris élvezetek

A Gyulai vár közelében, a Elizabeth Hotel Gyula****-ban nem csak a látvány, de az Almásy étteremben megkóstolható ételek, az ízek harmóniája is feledhetetlen élményt nyújtanak az Elizabeth Hotel vendégeinek. A széles ételválasztékban természetesen a speciális étrenden élők is könnyen találnak a fogukra való falatokat, amiket a történelmi borvidékről származó finom italokkal kísérhet le minden éttermi vendég.