Sopronba mindenkinek el kell látogatni legalább egyszer életében. Mindez megtehető szilveszterkor is.


Sopron – szilveszteri futás, programok és városi buli

Sopron, a soproni borvidék központja. Persze nem csak a finom borok és a műemlékek, hanem a rengeteg látnivaló és esemény is vonzhat téged, ha a térképen éppen erre a városra böktél rá. Sopronban mindig találsz olyan programokat és eseményeket, amelyek feldobják a hangulatot, és amelyek energiával töltenek fel. Itt nem csak a passzív pihenésre vágyók találhatják meg a számításaikat, hanem azok is, akik az aktív pihenést preferálják. Az egyik soproni szilveszteri program is ilyen aktív lehetőség, ami jól átmozgat, hiszen futásról van szó.
Szilveszteri futás Sopronban

A soproni szilveszteri futás egy jó móka lehet és egy kiváló bevezetése is szilveszter napjának. A futást a Csík Ferenc Uszodánál – Lővér Fürdőnél (Sopron, Lővér körút 82.) szervezik, és mindenkit várnak az óévbúcsúztató futásra. A szilveszteri futás tehát december 31-én, kezdődik. A futásra mókás jelmezt is lehet ölteni. A legjobbakat meg is jutalmazzák. A táv 5,6 kilométert foglal magában, és a táv teljesítését követően, forró teával, forralt borral és gyerekpezsgővel várják a résztvevőket.

Még két remek szilveszteri program Sopronban

Az egyik szilveszteri program a Szilveszteri séta és határmenti találkozó. Ez egy közös óévbúcsúztató program a Harkai Fúvószenekar szilveszteri koncertjével. A másik program is remek szórakozást nyújt, ahol Sopron Város Fúvószenekarának hagyományos szilveszteri koncertjét hallhatják az érdeklődők a Novomatic Arénában.

Egy kis délutáni kikapcsolódás az év utolsó napján

A soproni Petőfi Színházban kerül megrendezésre a …. Aki nem félti a rekeszizmait, mindenképpen ott a helye.

Városi szilveszter december 31-én

A város főterén is rendeznek szilveszteri bulit. Azok, akik nem fáznak a téli hidegben és szeretnek az utcán bulizni és akár ismeretlen emberekkel szeretnének ünnepelni, akkor nekik a főtéren a helyük, hiszen rengeteg program és szabadtéri koncert várja őket.

Még egy soproni tipp, amit csak a helyiek ismernek

Ha Sopronban jársz, bármikor évközben, csekkold, hogy nyitva van-e a Kiwi fagyizó a Tűztorony mellett, jó időben Sopron legjobb fagyija, sőt, Magyarország egyik legjobb fagylaltja és kávéja kóstolható itt, rossz időben pedig egyéb meglepetésekkel várnak.