Szilveszter Zalakaroson

Zalakaroson, decemberben már nyüzsög az élet. Azok, akik egy kis kiruccanást terveztek a gyerekekkel a téli szünetben, jól teszik, ha úticélul Zalakarost választják.

Gyógyfürdő tér

A Gyógyfürdő téren már december 26-tól elkezdődik a termelői és kézműves vásár. Itt rengeteg program várja a gyerekeket. Részt vehetnek vízi vetélkedőkön, kreatív foglalkozásokon és a kuckóban is elkezdődik a szilveszteri készülődés.

  1. december 30-án délután 3 órától, este 9 óráig a borházak és a kézműves vásár várja az érdeklődőket. Este 6 órától, 10 óráig pedig egy fergeteges előszilveszteri parti vár mindenkit, aki a szilveszterre szeretne ráhangolódni. A szórakozni vágyók ott lehetnek a Retro Partyn, ahol a zenét Dj Attee szolgáltatja.
Szilveszteri party kicsiknek és nagyoknak

  1. december 31-én, azaz szilveszter estéjén egy nagyon hangulatosnak ígérkező buliban lehet részed, amennyiben december 15-ig megvásárolod a partira a jegyeket. A Gyógyfürdő téren már délután kettőtől elkezdődik a buli, hiszen ismét lesz termelői és kézműves vásár. Délután kettőtől, egészen éjjel két óráig tartanak nyitva a borházak és eddig fog tartani a szabadtéri szilveszteri mulatság is.

Este 9 órától élvezheted a Zalakarosi Fürdőben a Szilveszteri Éjszakai Fürdőpartit. A zenét Éder Gabee szolgáltatja. Éjfélkor pedig tűzijátékkal, pezsgővel és virslivel kedveskednek a vendégeknek. A sztárvendég Danics Dóra lesz. A fürdőben a szaunák és a büfék egész éjszaka üzemelnek. A szervező a Zalakarosi Fürdő Zrt. A programokra ingyenes a belépés.
Zalakarosi szállások, hotelek, itt!