Szilveszteri Ajánlat 2020 / 2021

  • Kategória: Wellness Zalakaroson
  • Leírás: A MenDan Hotel egy kellemes év végi bulival várja a mulatni vágyókat
  • Cím: 8749 Zalakaros Gyógyfürdő tér 8.
  • Telefon: +3693542100

Ugrás az ajánlathoz

A zalakarosi MenDan Hotel 2018 év végi ajánlata egy kellemes szilveszteri bulival várja a mulatni vágyókat, akik szeretik az Irigy Hónaljmirigyet, Kökény Attilát, Eroxot és akik igazán igényes környezetben, patinás helyszínen és egy korlátlan lehetőségeket magában rejtő településen szeretnék eltölteni az esztendő utolsó napjait. Legyen vendégünk, szórakozzon nálunk, lépjen át velünk az új esztendőbe!

A lehetőségek szilvesztere

2018. december 29. és 2019. január 1. közötti időszakban, minimum 3 éjszakás foglalás esetén felejthetetlen programsorozatot kínálunk vendégeinknek. A buli már 29-én elkezdődik, Szabó Ádámmal, majd 30-én a Fever Dance lép színpadra. December 31-én az est házigazdája Kökény Attila lesz, de a humor sem maradhat el, ugyanis az Irigy Hónaljmirigy szórakoztat majd bennünket! Ha pedig nem szeretnénk abbahagyni a partyt január 1-jén sem, akkor az évindításról Erox gondoskodik majd.

A csomag tartalmazza ezen felül a szállást, a félpanziós ellátást, a fürdőkomplexum használatát, amelyben úszó-, termál-, és élménymedence, valamint Kneipp taposó, pezsgőfürdő és gyermekpancsoló is gondoskodik a kikapcsolódásról. Finn szaunák, egyedülálló élményzuhanyok, gőzkabin, merülőmedence és fitness terem is a pihenni vágyól rendelkezéssére áll.

MenDan Hotel, az élmények helyszíne

Szállodánkban játszószoba és gyermekprogramok, animációk, kézműves játékok, élőzene és egyéb, változatos műsorok várják a kicsiket és nagyokat. Az internethozzáférés az hotel egész területén elérhető és ingyenes. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az egész országban egyedülállók. A tradicionális fürdőkúra, a vízivilágunk, masszázsaink, professzionális arc- és testkezeléseink, szépségtanácsadásaink, fodrászatunk, manikűr és pedikűr szakembereink és többszörös díjnyertes konyhánk mesterszakácsai, segítőkész és kedves munkatársaink mind azon fáradoznak, hogy Ön a lehető legkényelmesebben érezze magát nálunk, hogy tőlünk távozva, megújult erővel vethesse bele magát a hétköznapok sodrásába.

Engedje át magát a wellness élményeknek, az önfeledt kikapcsolódásnak és pihenésnek! Szánjon magára pár napot, amikor testileg és lelkileg is feltöltődhet, amikor kicsit végre saját magára is koncentrálhat! Jöjjön el hozzánk, nálunk minden feltétel adott! Sétáljon, nézzen körül városunkban, ismerje meg környékünket is!