Hotel Wellamarin **** Leisure & Wellness

»»»Hotel Wellamarin **** Leisure & Wellness

Hotel Wellamarin **** Leisure & Wellness

Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Wellness
  • Leírás: Karibi hangulat a Wellamarin**** Hotelben, 2 éjszakától
  • Cím: 8621 Zamárdi Eötvös u. 15/1.
  • Telefon: +3684545800

Ugrás az ajánlathoz

Hotel Wellamarin Leisure & Wellness **** Superior szilveszterkor a lüktető hangulatú karibi világba kalauzolja el vendégeit élőzenével, fellépőkkel, a kicsik számára gyermekanimációs programokkal, a feltöltődni vágyóknak pedig szaunaszeánszokkal és a wellness részleg által biztosított különleges jégbarlanggal, aromaszobával, gőzfürdővel és számos egyéb, testet és lelket regeneráló tevékenységi lehetőséggel. Jöjjön el hozzánk, és használja ki a Wellakaribian csomagajánlatunkat!

Karibi hangulatú óévbúcsúztató a vidámság jegyében!

2018. december 30. és 2019. január 2. között egy kihagyhatatlan lehetőséggel szeretnénk meglepni Önöket, mely minimum két éjszakai foglalás esetén érvényes, tartalmazza a részvételt a szaunaszeánszokon, az év utolsó napján pedig a karibi hangulatú esten. Szállodánk több terme is különféle szórakozási lehetőségeket ígér, DJ biztosítja majd a zenét, más-más programokkal kedveskedünk a fiataloknak, a pároknak és a kisgyermekeseknek. Igyekszünk változatossá és színessé tenni a nálunk tartózkodást, ezért bizonyos időközönként animációs programokat szervezünk a kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt.

Stílus és minőség egy helyen!

Hotelünk a Balaton szívében, Zamárdiban található, ahonnan páratlan látván nyílik a Tihanyi apátságra. Vízparti szállodánk, a festői látvány mellett, feng-shui elven kialakított és berendezett, letisztult, kényelmes terekkel, sokszínű kulináris fogásokkal, aktív és passzív feltöltődést kínáló wellness szolgáltatásokkal, továbbá korosztálytól függetlenül, az egész családot szórakoztató élményekkel várja vendégeit.

Egyedülálló gasztronómia

A gasztronómiai élményekről hotelünk étterme gondoskodik, hogy széles választékkal és a magas minőséggel Ön és családja maximálisan elégedettek legyenek. Péksüteményeinket egytől-egyig konyhánk szakemberi készítik, az egészséges táplálkozás hívei számára pedig szezonális gyümölcsökkel, friss salátákkal, házi készítésű joghurtokkal és más egyéb finomságokkal készülünk. Chéfünk és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett vegetáriánus, illetve a gluténmentes, valamint laktózérzékeny étkezési lehetőségek is biztosítottak a hozzánk látogatók számára.

Nálunk mindig tud mit kezdeni szabadidejével! A Hotel Wellamarin ****Superior állandó programkínálatában számos alternatíva nyílik az aktív időtöltésre vagy épp egy kis lazításra. Rendszeresen megszervezett kirándulásaink, csoportos aerobic óráink vagy hangulatos wellness szolgáltatásaink színes élményekkel töltik fel kikapcsolódását. Éljen a lehetőséggel, sok szeretettel várjuk!

2019-04-15T13:40:41+00:00További szilveszteri ajánlatok|