Szilveszteri Ajánlat 2020 / 2021

  • Kategória: Wellness, Balaton
  • Leírás: A Wellamarin**** Hotel 2020 szilveszterén is vár
  • Cím: 8621 Zamárdi Eötvös u. 15/1.
  • Telefon: +3684545800

Ugrás az ajánlathoz

Hotel Wellamarin Leisure & Wellness****superior szilveszterkor is egy varázslatos világba kalauzolja el vendégeit élőzenével, fellépőkkel, a kicsik számára gyermekanimációs programokkal, a feltöltődni vágyóknak pedig szaunaszeánszokkal és a wellness részleg által biztosított különleges jégbarlanggal, aromaszobával, gőzfürdővel és számos egyéb, testet és lelket regeneráló tevékenységi lehetőséggel. Látogasson el a gyönyörű téli Balatonra, és használja ki a Wellawonderland nevű csomagajánlatot!


“WellaWonderland” Est

A Csodaország hangulatot több teremben ; az élőzenés Scala étteremben, DJ zenével biztosított konferenciateremben, külön ,-párok és gyermekesek számára kialakítva,- fellépőkkel, továbbá a szálloda több pontján izgalmas elemeket biztosítanak vendégeik számára.

Sztárdendég: SuperStereo feat Dé.
A rádiók slágerjátszási listáinak élére joggal felkerült SuperStereo feat Dé együttes lesz az év utolsó estéjének sztárfellépője.

The Miracles Show
Karcagi Dalma, Kétszeres Kűr Latin Magyar Bajnok koreográfiája alapján káprázatos show műsort láthatunk, melynek vérpezsdítő hangulatát színes kosztümök és csillogás teszi az est egyik fénypontjává!

Zsonglőrök és Mikromágus
Varázslatos trükkök és látványos mutatványok szilveszter estéjén! Zsonglőrök és mágia ejti ámulatba a kedves  vendégeket, csak a kezüket figyeljék!

Night Cruisers Zenekar
Hajnalig tartó mulatozásra hívja a Night Cruisers zenekar a 60-as, 70-es, 80-as, 90 –es évek és napjaink legjobb slágereivel.

Jolly Joker Kaszinó
Bízzon a szerencséjében és játszon!
Black Jack és Rulett asztalaink legjobbjai ajándékutalványban is részesülnek!

DJ
Az est fergeteges hangulatáért két lemezlovas, DJ Ferenczi Tamás és DJ Steve felel majd!

Tűzijáték
Az újév első perceiben a Balaton partján csodálhatják meg Szállodánk tűzijátékát, ezzel végleg búcsút véve az óévtől!

Óévbúcsúztató a vidámság jegyében!

Idén is egy kihagyhatatlan lehetőséggel lepi meg a Hotel Wellamarin a vendégeit, mely minimum két éjszakai foglalás esetén érvényes, tartalmazza a részvételt a szaunaszeánszokon, az év utolsó napján pedig a szilveszteri esten. A szálloda több terme is különféle szórakozási lehetőségeket ígér, DJ biztosítja majd a zenét, más-más programokkal kedveskednek a fiataloknak, a pároknak és a kisgyermekeseknek. Igyekezeknek változatossá és színessé tenni a náluk tartózkodást, ezért bizonyos időközönként animációs programokat szerveznek a kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt.

Stílus és minőség egy helyen!

A hotel a Balaton szívében, Zamárdiban található, ahonnan páratlan látván nyílik a Tihanyi apátságra. Vízparti szálloda, a festői látvány mellett, feng-shui elven kialakított és berendezett, letisztult, kényelmes terekkel, sokszínű kulináris fogásokkal, aktív és passzív feltöltődést kínáló wellness szolgáltatásokkal, továbbá korosztálytól függetlenül, az egész családot szórakoztató élményekkel várja vendégeit.

Egyedülálló gasztronómia

A gasztronómiai élményekről a hotel étterme gondoskodik, hogy széles választékkal és a magas minőséggel Ön és családja maximálisan elégedettek legyenek. Péksüteményeiket egytől-egyig konyhájuk szakemberi készítik, az egészséges táplálkozás hívei számára pedig szezonális gyümölcsökkel, friss salátákkal, házi készítésű joghurtokkal és más egyéb finomságokkal készülnek. A séf és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett vegetáriánus, illetve a gluténmentes, valamint laktózérzékeny étkezési lehetőségek is biztosítottak a hozzájuk látogatók számára.

Náluk mindig tud mit kezdeni szabadidejével! A Hotel Wellamarin ****Superior állandó programkínálatában számos alternatíva nyílik az aktív időtöltésre vagy épp egy kis lazításra. Rendszeresen megszervezett kirándulásaik, csoportos aerobic óráik vagy hangulatos wellness szolgáltatásaik színes élményekkel töltik fel kikapcsolódását. Éljen a lehetőséggel, sok szeretettel várják!