Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness a Balaton partján
  • Leírás: Balatonfüred legnépszerűbb részén
  • Cím: 8230 Balatonfüred Széchenyi utca 20.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

Közvetlenül a Balaton partján, káprázatos környezetben várja vendégeit a szálloda.

A balatoni város egyik méltán legkedveltebb részén találjuk a Hotel Füred**** Spa & Conference szállodát, ami a családok számára is ideális választás. Alig 700 méterre a helyi vasútállomástól, közvetlenül a Balaton partján áll a hotel, ami 174 klasszikus kétágyas szobával, 19 lakosztállyal, illetve 2 exkluzív elnöki lakosztállyal várja összesen akár 450 vendégét.

A festői táj biztosítja, hogy a légkondicionált, erkélyes szobák a gyönyörű panorámával életre szóló emléket jelentsenek a vendégeknek. Éppen ezért a látványról a stílusosan kialakított 300 fős földszinti étteremben sem kel lemondania a látogatóknak. A kulináris élvezetek helyszínéül szolgál továbbá az 500 fős befogadó képességgel rendelkező terasz is, de a lobby és a beach bár is várja a vendégeket.

A hotel spa és wellness részlege beltéri medencékkel, finn szaunákkal, infrakabinokkal, hideg sóbarlanggal, illatszobával, gőzfürdővel segíti a tökéletes relaxációt. Mivel egy vízparti hotelről van szó, a vendégeknek nem kell nélkülözni a strandot sem, a hotel saját partrésszel rendelkezik.

Ha rendezvényekhez, esküvőkhöz, egyéb családi eseményekhez keresünk helyszínt, a Hotel Füred**** Spa & Conference kiváló választás a modern technikai berendezésekkel felszerelt konferenciatermeivel.