Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Wellness Zalakaros
  • Leírás: A Hotel Karos Spa egyedülálló kedvezménnyel szeretne kedveskedni
  • Cím: 8749 Zalakaros Alma utca 1.
  • Telefon: +3693542550

Ugrás az ajánlathoz

A zalakarosi Hotel Karos Spa**** superior egyedülálló óévbúcsúztató kedvezménnyel szeretne kedveskedni minden leendő vendégének, akik úgy döntenek, hogy szállodánkba látogatnak. A kellemes hangulatról sztárfellépők, meglepetésprogramok, gálavacsora, tombola és tűzijáték is gondoskodik. Válasszon bennünket, töltse velünk az esztendő utolsó három éjszakáját, és kezdje nálunk, feltöltődve 2019-et!

Hosszabbítsa meg a szilvesztert, búcsúzzon nálunk az óévtől!

Szilveszteri ajánlatunk minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes, december 29. és január 2. között, amely tartalmazza magát a szállást, tágas spa superior szobánkban, büféreggelit és vacsorát, a 4000 négyzetméteres Harmónia Spa Wellness részlegünk szolgáltatásait. Úszómedence, termálmedence, élménymedencék, jégbarlang, szaunasziget, kondicionáló-, és fitnessterem, valamint gyermekjátszó várja a felfrissülni vágyókat.

A kicsik számára gyermekjátszót biztosítunk érdekes és változatos programokkal. Az eseménysorozat már 29-én kezdetét veszi, amikor fellép a Hip-Hop Boyz, majd 30-án a Desperado együttes. December 31-én napközben is folyamatos meglepetések, este pedig gálavacsora, all inclusive italfogyasztással. Tematikus italszigetek, tombola és tűzijáték, a buli egyik csúcseseménye Zoltán Erika színpadra lépése.

Egyedülálló kezelések

Budapesttől kicsivel több mint másfél órányi autóútra találhat minket Zalakaroson, amely az ország egyik legnépszerűbb fürdőhelye. Gyógyvize olyan betegségekre jelenthet megoldást, mint a krónikus nőgyógyászati problémák, mozgásszervi panaszok, ízületi megbetegedések, valamint bőrgyógyászati gondok. Nem csak a település, de hotelünk is nemzetközi hírnévre tett szert az elmúlt években, hiszen sokan érkeznek hozzánk Németországból, Lengyelországból és Európa számos más részéről is.

Családbarát szolgáltatásokat, tágas tereket, óriási zöldövezetes parkot, wellness-élményeket és gyógykezelési lehetőségeket kínálunk az arra rászorulóknak. Többnyelven beszélő reumatológus szakorvosaink, fizikoterapeutáink, gyógytornászaink, gyógymasszőreink sokéves tapasztalattal és szaktudással fordulnak a gyógyulni vágyók felé.

Kösse egybe a szilvesztei bulit egy kis relaxációval, gondoskodással testi-lelki feltöltődéssel! Jöjjön el hozzánk, legyen vendégünk!