Régi álmod, hogy egy különleges és egzotikus helyen ünnepeld a szilvesztert? Ebben a hideg és zord időszakban nincs is jobb, mint télből a nyárba utazni!

Leginkább az itthoni téli időszakban érdemes elutazni egy trópusi, meleg helyre, ahol naphosszat lehet nyújtózkodni a pálmafák alatt a napsütötte tengerparton. Szerencsére többféle, hasonló és megfizethető úticélt találhatunk a térképen, így nem pusztán ábrándozás ez az elképzelés. Amennyiben még nem voltál a Seychelle-szigeteken, de már hallottál a szuper adottságairól, érdemes elolvasni az alábbi 4 dolgot, miért érdemes oda utazni és ott ünnepelni a szilvesztert, valamint az újév kezdetét.

  1. Koktél és napsütés

A 115 szigetből álló Seychelle-szigetek az Indiai-óceánon találhatók, ahol valódi fehér homokos tengerpartok, kristálytiszta és átlátszó víz, és igazi trópusi erdők vannak. Nem vitás, hogy itt vannak a legszebb és leghangulatosabb trópusi tengerpartok, ahol tényleg nem kíván mást az ember csak egy napernyőt és egy koktél a kézbe. Meglehetősen különös szilveszternek hangzik ez a program!

  1. Egzotikus kreol konyha

Nem feltétlen az ételek alapján választjuk ki a nyaralást, mégsem fog senki sem csalódni, miután megkóstolta a Seychelle-szigetek konyhájának ízvilágát. Rengeteg tengeri hal és kütyü elérhető, valamint a kreol konyha végett betekintést nyerhetünk az afrikai, az indiai, a kínai és az európai konyha sajátosságaiba.

  1. Nem mindennapi program egy szilveszteri búvárkodás!

Kitűnő hely a búvárkodás szempontjából is, ugyanis többféle lehetőség létezik: például korallszigetek, mély búvárkodás a bátrabbaknak, valamint akár különböző cápafajokkal is lehet merülni. Aki maradandó és emlékezetes szilveszterre vágyik, annak ez a program lehetőség biztosan tetszeni fog.

  1. Kalandos túrák

Amennyiben sikerül elszakadni a tengerparttól, csodálatos túrák várják a kalandra vágyó utazókat. A nagyobb szigetek több, egyenletlen magasságú hegységekkel rendelkeznek, ahol zöldellő dzsungelek és teljesen érintetlen területek várják a kirándulókat.

Mindent összevetve tehát, a Seychelle-szigeteken olyan egzotikus és különös élményekben lehet részünk az év végi időszakban, amely garantáltan felér egy jó szilveszteri házi bulival. A Seychelle-szigeteki szállásokkal kapcsolatban itt tudsz nézelődni.