Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Újévi Wellness Hévizen
  • Leírás: A Bonvital Hotel egy szuper újévi ajánlattal szeretne kedveskedni
  • Cím: 8380 Hévíz Rákóczi utca 16.
  • Telefon: +3683900120

Ugrás az ajánlathoz

A Bonvital Hotel Hévíz egy szuper szilveszteri ajánlattal szeretne kedveskedni mindazon vendégeinek, akik bennünket választanak az év utolsó napján. Bulizzon nálunk, köszöntse az új esztendőt jó társaságban, finom ételek és kiváló italok között, hogy aztán feltöltődve tudja belevetni magát a hétköznapok rohanásába!

Óévbúcsúztató ajánlatunk részei

Apetite étteremben: gálavacsora ünnepi kínálattal, élőzene a Skyriders zenekarral, mikromágus a színpadon, különleges fotók készítése az egész este folyamán, pezsgős koccintás, tűzzsonglőr produkció.

Brix Bistro: szilveszteri 7 fogásos gourmet gálavacsora borsorral, élőzene Király Martinával, mikromágus az asztaloknál, különleges fotók készítése, pezsgős koccintás és tűzzsonglőr bemutató. Legyen részese egy kellemes estének, mulasson velünk, kóstolja meg életkínálatunkat!

Kényeztetés, pihenés, felnőttbarát szállás

Hotelünk felnőttbarát szállás, vagyis vendégeket csak 14 év felett tudunk fogadni, hogy csendben, nyugalomban, a hétköznapi gondokat hátrahagyva tudjon pihenni minden hozzánk látogató. Szobáink kiváló minőségűek, prémium szolgáltatásokkal felszereltek, gasztronómiai kínálatunk kifinomult és választékos. Házi kedvenceit is szívesen látjuk, számukra kutyaplédet, etetőtálat és csemegét is tudunk biztosítani. Spa részlegünkön masszázsokon, arckezeléseken, gyógykezeléseken és orvosi vizsgálatokon is részt vehet. Különféle rendezvények lebonyolítására is alkalmasak vagyunk, a részletekért keresse kollégáinkat!

Hévíz legfőbb látványossága és érdekessége a Hévízi tó és annak környéke, amely szállodánktól csupán 100 méterre található és közvetlen átjárást biztosítunk a tófürdőbe. A tőzegmedrű forrástó kb. 38 méter mély, percenként 30-40 liter, 38 fokos víz tör fel, mely gyógyhatása világszerte ismert. Javallott reumatikus panaszokra, gyulladásos ízületi és gerincbetegségekre, kötőszövet reumára, bőrbetegségekhez társuló ízületi gyulladásokra, krónikus nőgyógyászati problémákra.

Látogasson el hozzánk, próbálja ki kezeléseinket, mártózzon meg a gyógyvízben, mulasson egy jót nálunk, feledkezzen bele a gasztronómiai élményekbe és fedezze fel a környék csodálatos világát!