A nyár egyértelműen a bulizás időszaka, ám a hatalmas forróságban és a kánikulába nem minden esetben jó egy meleg diszkóban a sok ember között bulizni, izzadni és táncolni. Ilyenkor mi más lehet frissítőbb és szórakoztatóbb, mint egy felejthetetlen medencés buli, ahova akár az összes barátunkat meghívhatjuk? A medencés bulik a nyári időszakban hatalmas népszerűségnek örvendhetnek, hiszen tökéletes alkalmat tud szolgálni egy kötetlen, laza, mégis frissítő szórakozásnak.

Igen hangulatos tud lenni, ahogy úszkálunk a medencében, vagy éppen koktélunkat a kezünkbe tartva lazulunk egy dizájnos, felfújható, unikornisos vagy flamingós matracon. Ha idén szeretnél egy fergeteges medencés bulit szervezni, csak néhány fontos dologra kell odafigyelned, hogy mindenki számára tökéletes legyen.

Fürdőruha kötelező

Az első és legfontosabb, hogy a bulira meghívott személyek közül mindenkinek egytől egyik hívjuk fel a figyelmét arra, hogy kötelező fürdőruhát viselni a medencében, hiszen ha egy viccesebb kedvében lévő haverunk erről megfeledkezik, akkor nagyon kellemetlen szituációkat is elő tud idézni a dolog. Ha mi megyünk a partira, akkor válasszunk olyan fürdőruhát, mely kicsit színesebb, mintásabb mint a megszokott, hagyományos, egyszínű strandra járós, hiszen egy tarka bikini rendkívül jól tud harmonizálni a szórakozás stílusával.

Az egybe részes fürdőruhákat például rendkívül jól tudjuk kombinálni egy rövid farmernadrággal, de akár egy hosszú tunika, vagy csipkeruha alá felvett bikini is igen dekoratív lehet. A fürdőruha mellett a medencés partiról sosem hiányozhatnak a feltűnő és vicces kiegészítők. A mókás hatalmas méretű napszemüvegek, szalmakalapok hamar feldobják a hangulatot.

Gondolj az ételekre, és italokra is

Ahhoz hogy a buliban mindenki jól érezze magát, győződjünk meg arról, hogy ételből és italból is elegendő mennyiség áll a rendelkezésünkre. Vegyük figyelembe azt, hogy a vízben egyébként is dehidratáltak leszünk, így aztán extra mennyiségű frissítő italra lesz szükségünk. A legjobb, ha elkerüljük az üvegpoharakat, hiszen nincs annál rosszabb, amikor házigazda létünkre a buli közepén törött poharat kell söprögetnünk.

Vásároljunk nagy méretű, színes műanyag poharakat, melyre akár egy filctollal az illető nevét is fel tudjuk írni, így biztosan nem fogják a vendégek összecserélni azokat. A medencés buli esetében nagyon fontos, hogy készítsünk ki törölközőket a vendégek számára, hiszen azt valószínűleg senki nem fog magával vinni. Sokan ki-be fognak mászkálni a vízből, így a legjobb, ha elérhető helyre kihelyezzük egy kosárba a frissen mosott törölközőket, hogy mindenki könnyedén elérhesse.

A színes, izgalmas koktélok elengedhetetlenek a ezeken a partikon, ám gondoljunk azokra a vendégekre is, akik nem fogyasztanak alkoholt. Hogy az unalmas Kóla helyett ők is valami izgalmas italt tudjanak magukba önteni, készítsünk alkoholmentes verziókat is. A feledhetetlen szórakozást egy szabadtéri sütögetéssel még inkább fel tudjuk dobni, hiszen a vízben nagy valószínűséggel egyébként is meg fognak az emberek éhezni. Készüljünk ínycsiklandozó grill falatokkal, melyeket a medencéből kiszállva a vendégek rögtön meg is tudnak enni.