Los Angelesben, számtalan exkluzív partit szerveznek szilveszterkor, de azok a személyek is megtalálhatják a számításukat, akik nem nagyon szeretnek inni, vagy vad partikon részt venni az óév utolsó napján. A szilvesztert ünnepelheted bárokban, éttermekben, klubokban, vagy szállodákban.

Marina del Rey – szilveszteri buli

Itt elsősorban családbarát bulit szerveznek. A szilveszteri buli már este 7 órakor indul egy úgynevezett Glow Party-val, amely egy családbarát rendezvény. Van itt Dj, arcfestés kisebbeknek, buborékfújás és fotókabin is. Büfékocsikban is vehetünk ételt, de a közelben éttermek is vannak. Az éjszakai bulit természetesen, itt is tűzijáték zárja.

A Los Angeles-i Állatkert fényei

Szintén a gyerekek örülhetnek az úgynevezett Zoo Partynak, hiszen az állatkertben lehetőség van egy szilveszteri, állatkerti sétára. Nagyon hangulatos, ahogy a fények megvilágítják az állatokat és a ketreceket. A gyerekek is nagyon élvezik ezt az eseményt. Az állatkertben a szülők pezsgőt, míg a gyermekek alkoholmentes italt kapnak, de általában svédasztal is van, így éhen senki nem marad. A fergeteges hangulatról pedig az élő zene és a táncos mulatság gondoskodik.

Hermosa Beach és a tánc

A Hermosa Beach is sokak kedvence, hiszen itt aztán igen csak lehet lazulni és élvezni az év utolsó perceit és óráit. A vendégeket mindig arra ösztökélik, hogy érkezzenek korábban, és a helyi éttermek valamelyikében költsenek el egy fenséges vacsorát, aztán táncoljanak a parton, hiszen az élőzene nagyszerű lehetőséget biztosít a teljes kikapcsolódásra. Nem beszélve a szépséges tűzijátékról, amelyet a partról lehet megcsodálni.

Long Beach és a sokszínű zene

A másik kedvelt és felkapott bulizós hely Los Angelesben, a Long Beach. Itt is inkább a fiatalok érezhetik jól magukat, hiszen számtalan bár és étterem gondoskodik a fergeteges hangulatról és a színes zenei választék is sok fiatalt vonz a partra. A part menti a bárokban jazz, rock, R&B, latin, vagy reggae zenével is találkozhatsz.

Los Angeles Lakers

Amennyiben Los Angelesben jársz, akkor elképzelhető, hogy Los Angeles Lakers rajongó vagy és nem csak a szilvesztert szeretnéd a városban eltölteni, hanem szurkolni is szeretnél a kedvenc csapatodnak.  A Los Angeles Lakers nem csupán Los Angeles, hanem a világ legismertebb profi kosárlabdacsapata.  Olyannyira híresek, hogy sok hollywood-i színész is szeret eljárni a meccsekre. Az első számú rajongó talán Jack Nicholson, hiszen ő minden egyes meccsen kint van, és éves bérlettel is rendelkezik. A színészóriás azt is végig nézhette, ahogyan Magic Johnson összesen 4 bajnoki címet is a bezsebelt a pályán nyújtott teljesítményéért. Illetve, hogy a Lakers, az NBA döntőjébe négyszer jutott be sorozatosan, 1982 és 1985 között, a Bet22 szerint.

Az alapszakasz legértékesebb játékosainak járó díjat a következő személyek kapták meg: Kareem Abdul – Jabbar és Magic Johnson 3-3 alkalommal, Shaquille O’Neal és Kobe Bryant egy-egy alkalommal. A Los Angeles Lakers az 1971-1972-es évben, összesen 33 győzelmet könyvelhetett el.

Forrás: sajtóközlemény, 2020. január 6.