A férfiak előszeretettel tartanak házibulit szilveszterkor. A legénylakás nappalija alkalmas is lehet a szilveszteri partikra. A meghívottaknak azonban gondoskodni kell ilyenkor valamilyen ajándékról, hiszen nem lehet csak úgy üres kézzel egy partyra beállítani. A szilveszteri bulik általában a nagy baráti beszélgetésekről, az evésről, az ivásról, a jókedvről és a játékokról szólnak. Mivel is lehet egy házibuliban, egy – egy férfi által szervezett szilveszteri partin elütni az időt? Mutatjuk a lehetőségeket!

A szilveszteri buli tánc nélkül semmit sem ér

Szilveszterkor az egyik legjobb buli a felhőtlen tánc. Az év utolsó napján le lehet tenni az év összes gondját, hogy csak a vidámságé lehessen a főszerep. A parti akkor az igazi, ha hangulatfényt is varázsolunk a táncparkettre. A házigazdának akár ajándékba is adhatunk ilyen mini diszkógömböt, hiszen a zene mellett a színes fények is pozitívan hatnak a hangulatra.

A szilveszter főszereplői az ételek és az italok

A hölgyek mini szendvicsekkel, ízletes süteményekkel, saját készítésű alkoholos italokkal is készülhetnek az év utolsó bulijára. Hiszen a több óráig tartó party alatt többször is megéhezik és megszomjazik a társaság. Az italokhoz azonban megfelelő, bulis hangulatú poharak is szükségesek, így egy-egy pohárszett is a szilveszteri ajándékok skáláját színesíti.

A szilveszter a mókázás és a jókedv éjszakája

A mondás szerint, az év utolsó napján szinte kötelező vidámnak lenni, hiszen az év utolsó napján uralkodó hangulatunk nagyban befolyásolja, hogy milyen lesz a kedvünk az év többi napján. A jókedvet már az is garantálja, ha olyan emberek társaságban töltjük az időnket, akiket szeretünk és, akik viszont szeretnek bennünket, de a hangulatot a vicces társasjátékok is megalapozhatják. A sörös játék, a gin pong italozós játékszett, a piálós ki nevet a végén, a sörpong ivós játék mind-mind lehetőséget ad arra, hogy a barátainkkal egy feledhetetlen éjszakát töltsünk együtt, és erre a szilveszteri bulira még 20-30 év múlva is jószívvel emlékezzünk.

Szilveszterre készülve

A szilveszteri ajándékok kiválasztása nem olyan egyszerű feladat. Ha nem szereted a várost járni, vagy eleged van abból, hogy már lejártad a lábadat, de mégsem találtál olyan ajándékot, amelyet megálmodtál a megajándékozni kívánt férfinak, akkor lehet, hogy egy ajándék webshopban kellene körül nézned.