Hotel Sopron

Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Páratlan kilátás prémium környezetben: Hotel Sopron****
  • Leírás: Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően modern, de mégis természetközeli élményt biztosít.
  • Cím: 9400 Sopron Fövényverem utca 7
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

Sorozatos felújításokon esett át Sopron egyik legnagyobb négycsillagos szállodája, a Hotel Sopron****. A történelmi belváros, a színes házak és a macskaköves utak együttesen biztosítják a feledhetetlen látványt, amire akár a ma már három szinten álló hotelből is vethetünk egy pillantást. A romantikus hegyvidéki környezetben, az osztrák-magyar határ közelében, de a belvárostól is alig csak néhány lépésnyire pihenhetünk. Az épület befogadóképességének köszönhetően, akár konferenciák, de akár esküvők és egyéb nagyszabású rendezvények helyszínéül is szolgálthat a Hotel Sopron****.

Wellness a magasban

Wellness a magasban

Wellness a város felett

A modern épület harmadik emeletén berendezett különleges wellness részlegen teljesen átadhatjuk magunkat a kikapcsolódásnak, hiszen az egyedülálló panoráma nyújtotta látvány mellett számos szolgáltatás is biztosítja a kényelmünket. Finn szauna, infraszauna, só- és gőzkabin, valamint egy tíz fős jakuzzi is várja a vendégeket, akik akár a fitnesz teremben is kipróbálhatják magukat. Nyáron a kültéri napozóterasz és az úszómedence emeli magasabb szintre a luxus érzetét.

A sportolás, városnézés után a vendégek a panorámás lakosztályokban, családi szobákban, standard szobákban, de az épülettől különálló, de szintén kivehető teljes apartmanokban is megpihenhetnek.

Hotel Sopron

Hotel Sopron

Emlékezetes helyszín

A város és az étterem adottságainak együttese ideális rendezvényhelyszínt biztosítanak. Nagyszerű körülményeket teremtenek egy olyan eseményhez, ami fontos állomás az életünknek – mindig öröm lesz felidézni őket. A 300 éves Vinosseum Borház szintén a vendégek rendelkezésére áll. Privát események lebonyolításához is bérelhető külön termekkel. A ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró exkluzív környezetben, a város jelképének számító Tűztoronyra néző kilátással, nyáron a mediterrán teraszon biztosítja vendégeinek a családi, baráti, de akár az üzleti étkezések tökéletes helyszínét.