Fenyvesek között

Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Természetközeli kikapcsolódás a Hotel Lövérben
  • Leírás: A fenyvesekkel körülvett szálloda a nyugalom szigeteként várja a feltöltődésre vágyókat.
  • Cím: 9400 Sopron Várisi út 4.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

A HOTEL LÖVÉR BEZÁRT.

Keress helyette másik hotelt ide kattintva.

 

Káprázatos kilátás

Káprázatos kilátás

A belvárostól 4 kilométeres távolságra, egy természetvédelmi övezet szélén találhatunk rá a fenyvesekkel övezett Hotel Lövér épületére. A csendes és nyugodt környezetben álló szálloda nem csak azoknak nyújt menedéket, akik a város zajától távol szeretnének eltölteni néhány napot. A háromcsillagos szálloda érdemei ugyanis nem csak a környezeti adottságokban merülnek ki, hanem a hozzáértő, szakemberek által biztosított nívós vendéglátásban. Visszatérő vendégek sora állítja, hogy a színvonalas szolgáltatások mellett mindig jut egy kedves szóra is ideje az szakképzett alkalmazottaknak.

Fenyvesek között

Fenyvesek között

Borostyán étterem a vendégek kedvence

A Hotel Lövér vendégeinek nagy megelégedésére hatalmas választékkal és finom, házias ízekkel kedveskednek a séfek. Természetesen azoknak sincs félnivalójuk, akik speciális étrenddel élnek, akár ételérzékenységről, akár bizonyos összetevők elkerüléséről van szó, az udvarias és barátságos személyzet készséggel áll a kihívások elé.

Aktív pihenés

Aktív pihenés


Kirándulás és wellness

Az épületet körülölelő erdőben professzionális módon kiépített utak biztosítják a kényelmes kirándulás lehetőségét. A jó levegőn tett kellemes séta nem csak a testnek, hanem a léleknek is felüdülést kínál. Ha ezt az élményt tovább szeretnénk fokozni, akkor a szálloda wellness részlegére is érdemes ellátogatni, ahol a finn szauna és infraszauna, álló szolárium, fitness terem kardio- és erősítőgépekkel, de akár csoportos fitness programok és asztalitenisz is elérhetőek a vendégek számára. A szabadtéri programok között családosoknak ajánlott a játszótér kipróbálása, de opció a kerti sakk, a pihenőpark meglátogatása, és akár erdei futópályák felavatása is. Természetesen nem csak nyáron, de télen is élvezhetjük a táj káprázatos látványát. Mindeközben pedig a kivételes bánásmód mellett élvezhetjük a természet egészségre is gyakorolt jótékony hatásait.