Aktív szerencsejátékos vagy, de nem vagy elégedett a kaszinód által kínált bónuszlehetőségekkel és hűségjutalmakkal? Belevágnál az online szerencsejátékba, hogy egy kis extra pénzhez juss és keresed a legkedvezőbb feltételeket kínáló kaszinót? Szánj ránk 5 percet és mi elmagyarázzuk az összes casino online bonus lehetőség alapjait az üdvözlő bónusz befizetés nélkül jutalmaktól a hétvégi befizetési bónuszokig!

Folyamatosan elérhető jutalmak

Az internetes szerencsejáték nagyon berobbant az utóbbi években. Ma már bárki, bárhonnan, bármikor, akár csupán egy okostelefonról is azonnal hatalmas nyereményeket zsebelhet be egy kis szerencsével. Az egyre több érdeklődő hatására pedig egyre jobban kiéleződött az internetes kaszinók közötti verseny. Ne hagyd magad megrövidíteni, válaszd mindig azt a kaszinót, ahol a legjobb feltételek mellett játszhatsz!

Hetente elérhető bónuszok

A legjobb online kaszinók oldalain minden héten legalább egyszer lehetőséged van jutalmakban részesülnöd. Ezekhez a jutalmakhoz pedig már akár 1500-3000 forint befizetése is elegendő lehet! A leggyakoribb hetente elérhető bónusz a heti befizetési bónusz. Ezt ügyesen kihasználva, nem csak az első, de az összes további befizetésed után is bónusz lehetőségekben részesülhetsz, amelyek segítenek növelni a nyereményeid. Egyes kaszinókban ez a fajta bónusz automatikusan jár, a hét első befizetése után, máshol azonban csak egy bizonyos napon érvényes. Mindenképp tájékozódj a kaszinód oldalán a pontos feltételekről, mielőtt befizetnél!

A hét első befizetéséhez ingyenes pörgetések és pénzjutalmak is kapcsolódhatnak. Az ingyenes pörgetéseket a kaszinó egy részletben, vagy akár több részletben is jóváírhatja. Ha több részletben kerülnek jóváírásra, úgy akár a hét minden napjára juthat ingyenes pörgetés! Ezáltal minden nap tudsz ingyen, kockázatmentesen is játszani! Az ingyenes pörgetéseket általában a kaszinó által választott online nyerőgépeken használhatod el. Bár ezek mellett pénzjutalmak is elképzelhetőek, azok hétvégi bónusz esetében gyakoribbak.

Hétvégi bónuszok

A hétvégi bónuszok nagyjából ugyanúgy működnek, mint a heti bónuszok, azzal a különbséggel, hogy ezek vagy szombaton vagy vasárnap érhetőek el. Sok kaszinó kínál például 100 vagy 200 százalékos vasárnapi befizetési bónuszt. A 200 százalékos befizetési bónusz azt jelenti, hogy például 10,000 forint befizetése esetén a kaszinó további 20,000 forint jutalom egyenleget is jóváírhat a játékhoz! Fontos azonban észben tartani, hogy mind a hétvégi, mint a hétközbeni befizetési bónuszok maximális összege általában kisebb, mint a legelső befizetésed után járó üdvözlő bónusz összege. Ha épp készülsz pénzt betenni az online kaszinó számládra, akkor válaszd meg úgy a befizetés napját, hogy a legjobb bónuszokban részesülhess!

Bajnokság bónuszok

Rengeteg kaszinó oldalán érhetőek el különböző bajnokságok, különösképpen akkor, ha olyan közönség kedvenc kártyajátékokról van szó, mint például a póker vagy a blackjack. Ezeken a bajnokságokon játszva nem csak remek nyeremények üthetik a markodat, de további bónuszokban is részesülhetsz. A bónuszokban akár akkor is részesülhetsz, ha nem volt szerencséd és nem értél el jó eredményt. A leggyakoribb bajnokságokhoz fűződő bónuszok az ingyenes pörgetések és a cashback bónusz. Ne habozz hát szerencsét próbálni, ha épp meg van hirdetve egy téged érdeklő online szerencsejáték bajnokság!

Különleges alkalmak

Karácsonykor, újévkor, húsvétkor, Halloween napján, Szent Patrik napján és hasonló nevezetes alkalmak idején még az átlagnál is jobb bónusz lehetőségekkel szembesülhetsz! A legaktívabb, legjobb vagy leghűségesebb játékosok ezen időpontokban akár külön jutalmakkal is számolhatnak! Sőt, számos kaszinó, akár a regisztrációd időpontjának évfordulóján is díjazhat.

Forrás: sajtóközlemény, 2020. április 2.