Az óév utolsó napját mindenki izgatottan várja.

Mindegy, hogy hol ünneplünk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és vegyes izgalommal várjuk az újesztendőt. Manapság sokan tartanak házibulit, meghívják az otthonukba a legjobb barátaikat, a családtagjaikat, hogy együtt, jól érezzék magukat. Lehet ez egy szolid, beszélgetős, tévénézős buli, de szólhat a hangos zenéről és a hajnalig tartó táncról is. Mindegy, hogy milyen bulit szervezünk, ha mi vagyunk a házigazdák, nem csak az ételekről, a jó pezsgőről szükséges gondoskodnunk, hanem a hangulat megteremtéséről is. Mivel lehetne ezt a legjobban elérni, mint a zenével és a fényekkel? És még, ha a kettő szinkronban is van egymással, akkor szolgáltathatunk csak igazán fantasztikus élményeket a vendégeink számára. Ezt a fergeteges hatást a Philips Hue is képes, és tudja is biztosítani.

Színezd át a lakást szilveszterre

Sok érv szól a Philips Hue mellett. Szilveszterkor is megteheted, hogy olyan színre fesd át a lakásodat a fény színeivel, amilyenre csak szeretnéd. A szoba megjelenését és hangulatát könnyedén megváltoztathatod, hiszen 16 millió színből válogathatsz. Könnyedén, akár egyetlen gombnyomással be tudod állítani a megfelelő színkombinációt. Ehhez mindössze csak egy Starter Kit indulókészletre van szükséged, vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re, illetve telepítened kell a Philips Hue alkalmazást az okos eszközödre.

A Philips Hue LED szalag is segíthet más megvilágításba helyezni a lakást. A Philips Hue Lightstrip Plus az egyik legrugalmasabb fényforrás. A csíkot bármilyen formára alakíthatod és a ragasztószalag segítségével bármilyen szilárd felülethez rögzítheted, illetve akár méretre is vághatod. A Philips Hue Lightstrip Plust, akár bútormélyedésekbe is behelyezheted, ezzel olyan hangulatfényt leszel képes megteremteni, amivel a lakás építészeti elemeit emelheted ki. A Philips Hue Lightstrip Plus nagyon sokoldalú és robosztus fényforrás, ami igazán hangulatossá varázsolja a lakást, nem csak szilveszterkor, hanem az év bármelyik napján.

Zene és tánc a fények ritmusára

A Philips Hue segítségével arra is van lehetőséged, hogy a fényt a kedvenc zenédhez szinkronizáld és akár meg is figyelheted, hogyan reagál a fény a ritmusra. Ehhez csak a külső alkalmazások letöltésére van szükséged.

A tévézés élménye és a fények

A Philips Hue-val a tévézés élményét is egy magasabb szintre emelheted, hiszen akár olyan színű fényeket is teremthetsz a lakásban, amilyen színű fények az adott filmben dominálnak. Szilveszterkor ezzel az élménnyel, még jobban felpezsdítheted a barátaid hangulatát.