Szilveszter Pécsen – Expo Szilveszter és Széchenyi tér utcai buli

A Dunántúlon elhelyezkedő város, az ország ötödik legnagyobb települése Budapest, Debrecen, Szeged és Miskolc után. Ha Pécsett tervezed a szilvesztert, akkor lehet, hogy már korábban ellátogatsz ebbe a gyönyörű városba. Jól is teszed, hiszen rengeteg látnivaló és program vár rád még az óévet búcsúztató buli előtt.

Milyen programtippjeink vannak?

Amennyiben Pécsen jársz, úgy neked is fel kell fedezned a Siklós-Villányi Bor utat. A fáradalmaidat kipihenheted a Villányi Bormúzeumban, ahol megtudhatod, hogyan készül a bor. Majd egy hűs borospincében meg is kóstolhatod a villányi borok valamelyikét.

Ha nem a természetben, tölgyesek között szeretnél gyalogolni, akkor a Pécs bevásárló utcáján is sétálhatsz. Ha már az Advent időszakát is Pécsett töltöd, akkor mindenképpen meg kell nézned az Adventi vásárt, a Búza téren, ahol bevetheted magad a téli vásár hangulatos forgatagába. Találkozhatsz itt tűzzsonglőrökkel, artistákkal, óriásbábokkal, de jó kis zenék és színházi előadások is gondoskodnak a jó hangulatról.

Expo Szilveszter Pécs

Az Expo szilveszteri buli azért is érdekes, mert egyetlen belépővel 4 party aréna is látogatható. A fűtött fesztiválsátor, a Retro Fesztivál Aréna, de ezen kívül a DJ Aréna, a Koncert Aréna és az Élőzenés VIP vacsorazenés parti is látogatható, ahol zenekar szolgáltatja a jó hangulatot. Az 5. helyszín pedig az udvar, ahol a tűzijátékot csodálhatod meg.

Két fajta belépő kapható. A partybelépő mindenhová érvényes, kivéve a VIP vacsoratermeket. A helyszínen lesznek még ételbüfék, italpultok, koktélbár, frissen sütött pizza, street food, fénypult. A másik belépő a VIP vacsorajegy, amely rohamos tempóban találnak gazdára, így ha érdekel ez a fergeteges buli, akkor ne késlekedj és szerezd be minél hamarabb.

Az Expo Szilveszter hangulatát a fellépők és a közönség teremtik meg.

A Széchenyi tér szilveszteri bulija

Mint minden évben, idén is egy fergetegeset bulizhatsz, ha Pécs Főterét választod. Az árusok még szilveszterkor is a bulizni vágyók igényeit elégítik ki, hiszen a finomabbnál-finomabb falatokat, forralt borral öblítheted majd le.