Milyen filmeket kínál a Netflix a nézőknek?

A Netflix egy internetes streaming szolgáltatás, ahol különböző filmeket, mint például sorozatokat, dokumentumfilmeket, animációs filmeket és más típusú filmeket lehet megtekinteni. A Netflix szolgáltatását egy havi fix összegért veheti igénybe, ahol a díjcsomagok néhány ezer forintba kerülnek. A filmeket a Netflix.com weboldalon lehet nézni, miután létrehozta a saját Netflix fiókját és bejelentkezett a fiókjába. A filmeket bármilyen internetes eszközön nézheti, mint például asztali számítógépen, laptopon, okostelefonon, és médialejátszókon. A Netflix gyakorlatilag minden korosztálynak kínál filmeket. A felnőtteknek szóló filmeken kívül, külön gyerekeknek szóló filmekkel is jelentkeznek. A felnőtteknek szóló filmeknél korhatárbesorolást lehet megadni és blokkolni lehet azokat a műsorokat, amelyek nem gyerekeknek valók.

A filmeken kívül a Netflix ingyenes online kaszinókat is kínál a játékosoknak. Az egyik legjobb casino online a Vulkanvegas játék kínálata egészen széles körű, amely bármely típusú játékosnak kínálnak szórakoztató játékokat.

Milyen filmek lesznek láthatók a Netflixen?

A Netflix ebben az évadban is nagyon izgalmas filmekkel várja a felhasználókat. A pontos lista még nem áll rendelkezésre, de már jónéhány film ismert a januári programról. Általában a hónap elején szoktak egy nagyobb csomagot bejelenteni az új filmekről.

München

A „München” egy második világháború előtt játszódó film, ahol egy brit és egy német kém lép különös szövetségre. A történet azzal veszi kezdetét, hogy egy brit diplomata utazik Münchenbe, ahol Csehszlovákia és a Szudéta-vidék sorsát eldöntő konferenciát rendezik. A filmben más kormányokkal együttműködő barátok nyomoznak és kémkednek a náci titkok után.

Hogyan lettem szerelmes?

A „Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe” című film egy megtörtént esetet dolgoz fel, amelyben egy nő beszéli el Lengyelország egyik leghírhedtebb bűnözőjével folytatott viszonyát.

Visszatérő sorozatok

Stranger Things

A Stranger Things története már negyedik éve tartja izgalomban a nézőközönséget, de a járvány elmúlt két évében nem vetítették. A sorozat 2016-ban indult. A sorozat egy olyan hangulatot teremt, mintha a Hill ház szellemével ismerkednénk. Egy családot mutatnak be, amely az 50-es években egy régi villába költözik, de nem igazán normális dolgok történnek velük. Majd ezt követően keresik fel a helyet Dustin és társai, Mike és Lukas. Az úton hazafelé a fiatal Will valami szörnyű dologgal találkozik, egy titkos laboratóriumot fedez fel, ahol különös tevékenységet folytatnak. Lukas, Mike és Dustin találnak egy lányt az erdőben, ahol megpróbálnak vele beszélgetni és megtudni a részleteket. A történet folytatását milliók várják, mindenki kíváncsian várja, hogy hogyan alakul Hopper seriff és gyerekek élete. A gyerekek közül hárman egy másik városban kezdenek új életet, míg a többiek Hawkinsban maradnak. Az új részeket a nézők 2022 nyarán láthatják.

Vikingek

A Vikingek egy újabb résszel jelentkezik idén. A sorozatot Michael Hirst alkotta meg, aki történész végzettségével komoly ismeretet gyűjtött VIII. Henrik uralkodásáról és híres szerelmi életéről. A Valhalla a skandináv mitológiában az elesett harcosok csarnoka. A hősök fele Odin csarnokába, míg a másik fele a Freyja palotájába kerül, a Folkvagnak nevezett terembe. A Netflix 24 részt mutat be a sorozatból, amelyet 3 éves bontásban fognak majd sugározni.

EWS: az új generáció

Az „EWS: Az új generáció” című első része már vetítésre is kerül. Az EWS- az új generáció egy mexikói sorozat, amely az elit középiskolások életét mutatja be. A sorozatban egy új tanév elkezdésekor mindig előkerül egy titkos társaság, amelyik megpróbálja tönkre tenni az elsőévesek zenei karrierjét.

The Crown

A The Crown azaz a korona II. Erzsébet brit királynő életét mutatja be. Egy nagyon népszerű sorozatról van szó, amely már az Emmy gálán is elképesztő sikereket ért el. A Netflix egyik legtöbbet nézett sorozata is egyben. A sorozat 2016-ban indult. A sorozat rendkívül nagy népszerűségnek örvend, ezért már az 5. évnél járnak a producerek. A szereplők között jónéhányat lecserélnek ebben az évben. Maga II. Erzsébet királynő szerepét Imelda Staunton jeleníti meg, és a mostanában elhunyt Fülöp herceget Jonathan Pryce alakítja. Károly herceget Dominic West és Diana hercegnőt Elizabeth Debicki játssza.

Szexoktatás

A szexoktatás egy tinisorozat, amely már a harmadik résznél jár. A sorozat annyira népszerű lett Magyarországon, hogy jelenleg a legnépszerűbb tartalmak közé tartozik. A történetben a kitalált középiskolában játszódik, ahol egy Otis nevű fiú szerelmi életének lehetünk szemtanúi. Otis nem igazán sikeres a szerelemben, de ugyanakkor nagyon jó tanácsokat ad másoknak a szexuális élettel kapcsolatban. Otis anyja tulajdonképpen egy szexterapeuta, aki nagyon professzionálisan űzi a mesterségét. Otis felfigyel saját képességére és úgy dönt, hogy egy szexoktatásba fog bele az iskolában. A történet annyira népszerű, hogy a Netflix a következő évet is megrendelte, azaz már a negyedik évadban láthatják a nézők a történetet.

Nagy pénzrablás

A nagy pénzrablás egy spanyol bűnügyi sorozat, amit Emmy díjjal, és egyéb díjakkal tüntettek ki. A történet arról szól, hogy nyolc bankrabló túszokat ejt és a Spanyol királyi pénzverdébe zárkózik be a túszokkal. A bűnőző egyik intelligens tagja, egy professzor eközben a rendőrséget manipulálja a tervnek megfelelően. A túsztárgyaló kapcsolatba lép a professzorral és a rablók a túszokat is felhasználják a tervük megvalósításához.

Forrás: sajtóközlemény, 2021. december 1.