Az Egyesült Államokban toplistás helyet foglal el Las Vegas. Elsőre szinte mindenkinek ez a ragyogó, kaszinóktól hemzsegő város jut eszébe. Azonban az Egyesült Államokban más kaszinók is kitűnő népszerűségnek örvendenek. A szerencsejáték és kaszinói élet nem csak Las Vegasra korlátozódik, nem csak ezt a várost jelölhetjük meg úticélként, amennyiben az Egyesült Államokba vágyunk, hogy próbára tegyük a szerencsénket. A 22Bet magyar cikkében 4 nagyszerű várost, államot mutatunk be, ahol szintén nagyon jól érezheti magáét bármelyik szerencsejátékos, aki a tengerentúlra vágyik egy kis kikapcsolódásra.

Florida, nem csak nyugdíjasoknak

Ha Miamiban jársz, feltétlenül látogass el Floridába is, hiszen az egyik legjobb kaszinó, a Fort Lauderdale is itt található. A kaszinó éjjel – nappal nyitva van, hatalmas területen terül el és ezernyi játékra van itt lehetőség. Több mint száz játékasztal várja itt a játékosokat. A legfelkapottabb szerencsejáték ezen a helyen a balck jack, amit a Floridába költöző nyugdíjasok és a turisták is nagyon élveznek.

A kis hegyvidéki város, Deadwood

Szerintem sok mindenkinek ismerős ez a Dél – Dakotában elterülő város. Ha másról nem is, a híres Deadwood sorozat bizonyára sok mindenkinek eszébe jut, amelyben Timothy Oliphant nagyot alakított. De az egész sorozat vicces és nagyon szórakoztató volt. Az Egyesült Államok egyik legjobb szerencsejáték városa, Deadwood, amely a gyönyörű hegyvidéken található és a hely atmoszférája már csak a természeti szépségek miatt is egyből belopja magát a szívünkbe. Ha egy jót szeretnénk játszani, akkor mindenképpen be kell térnünk a Bullock Hotel Kaszinóba. A kis hegyvidéki városban járva kicsit úgy érezhetjük magunkat, mintha mi magunk is a sorozatba csöppentünk volna.

Las Vegas, a fények és a kaszinók városa

Kétségkívül, Las Vegas az egyik legfelkapottabb kaszinóváros az Egyesült Államokban. Még mindig ide vágynak a legtöbben, hiszen rengeteg kaszinóval büszkélkedhet és az éjszakai csillogást sem hagynák ki sokan. Sokak szerint nem csak az Egyesült Államok, hanem a világon az első és legjobb kaszinóvárosa, talán nem véletlen, hogy ennyi embert vonz ez a szépséges, ragyogó város. A városban körülbelül 200 kaszinó található. Már kaszinótérképet is lehet kapni. Lássuk be, ennyi kaszinó esetén már szükség is van némi eligazításra, tájékozódási kiegészítőre.

Néhány izgalmas hely Las Vegasban, ahol kipróbálhatod a szerencsédet és ahol meg is szállhatsz: Wynn, Bellagio, Mandalay – Bay, Caesars Palota. A legtöbb kaszinó a Stripen található, amely utca szinte mindig fényárban úszik. Az utca forgatagában megtalálhatók az árusok, a bűvészek és a mutatványosok.

Las Vegas tehát világszerte híres a tematikus kaszinóiról és látnivalókban is bővelkedik, ezek pedig mind- mind varázslatossá teszik ezt a várost.

New Jersey és Atlantic City

A New Jerseyben található Atlantic City sem okoz majd csalódást, ha remek kaszinókat keresel. Ha igazi tengerparti élményre vágysz, akkor olyan kaszinót válassz, amely a tengerparton terül el, mint például a Hard Rock Kaszinó, Tropicana Atlantic City, Caesars Atlantic City. Atlantic City is egy vonzó hely a szerencsejátékosok számára, hiszen ki ne akarná az óceánparton, egy luxus kaszinóban kipróbálni a szerencséjét?

Forrás: sajtóközlemény, 2019. augusztus 5.