Gyulai szilveszteri programkínálat

Gyula sokak számára híresen ismerős lehet, hiszen a gyulai kolbász az egész országban ismert. Amennyiben a szilvesztert is ebbe a városba tervezted, nem döntöttél rosszul, hiszen meglehetősen széles a skála, már ami a szilveszteri bulikínálatot illeti.

Gyulán egész évben pezseg az élet, hiszen nem csak kulturális, hanem gasztronómiai programok is várják az ide érkezőket. A történelmi fürdővárosba érkező vendégeket remek programok várják egész évben, nem beszélve a Várfürdőről, a Várszínházól és az égbe magasodó Gyulai várról.

Szilveszter a Gellény Birtokon

A Gellény Birtokon nem maradhat el a szilveszterhez tartozó tombolasorsolás. A retro discóban a zenét pedig Dj NorB szolgáltatja majd. Az ételpaletta színes és változatos: bőrös malacsült, csülök, Cordon Blue, szezámos és szicíliai csirkemell. Éjfélkor pedig megkóstolhatod a leveles virslit is. Italt lehet a helyszínre vinni, de természetesen, a helyszínen is van italfogyasztási lehetőség.

Szilveszter a Vigadóban

Gyulán, a Vigadóban is lesz szilveszteri buli, mégpedig a Grund zenekar közreműködésével. A Vigadó pazar környezetet biztosít azok számára, akik egy remek hangulatú szilveszteri bulira vágynak az év utolsó napján. Lesznek finom ételek. Éjfélkor lencselevest szolgálnak fel füstölt malachússal és pezsgős párolt káposztával, és természetesen, a pezsgő sem maradhat el az éjféli koccintásnál.

Bols Café szilveszteri utcabál

Még nem tudjuk, hogy szilveszter éjjelén milyen idő vár ránk, ezért jó, ha a Bols Café szilveszteri ajánlatát is figyelembe vesszük, hiszen az étterem előtt rendeznek szilveszteri utcabált. Senkinek sem kötelező betérni a Bols Caféba, ha nem akar, nincs is kötelező fogyasztás, viszont, ha nagyon átfáztál és mégis be akarsz ide térni, ezt is megteheted, mivel készülnek a szilveszteri vendégeknek.

Az étteremben, december 31-én 11 órától, 15 óráig svédasztalos déli menükínálattal, míg 16-23 óráig szilveszteri svédasztalos vacsorakínálattal várja a vendégeket a Bols Café. Asztalt személyesen, vagy telefonon lehet foglalni,