A „még gombócból is sok” elve egy fűtési rendszernél nem állja meg a helyét.

Amikor nagyobb kiadásokról, illetve a lakásunk állapotáról, berendezési tárgyairól van szó, értelemszerűen szeretjük, ha ezek minél tovább megőrzik a lehető legjobb formájukat. Nincs ez másként a fűtéssel sem; kevesen akadnak olyanok, akik örömmel törik fel a padlót évente, vagy verik szét a falat a saját otthonukban, hogy új rendszert vezessenek be. Ez talán egyértelmű. Ahogy az is, hogy legtöbben minél kevesebb anyagi ráfordítással, minél hosszabb távon szeretik élvezni a kellemes meleget télen, lehetőség szerint a lehető legkevesebb ellenőrzési feladattal és karbantartási költséggel megspékelve.

Amikor valakiben felmerül a korszerűsítés gondolata, akkor a legtöbbször még hosszú ideig várni kell a megvalósítására az elképzeléseknek. A Fűtőfólia.hu oldalán olyan korszerű fűtési változatokkal ismerkedhetünk meg, amik nem csak az általuk biztosított és jól csengő magas komfortérzet miatt jelentenek izgalmas alternatívát. Érdemes megismerkedni a különféle megoldásokkal, amik közül kiemelkedik az intelligens fűtőfólia. Ez a harmadik generációs önszabályozó tulajdonságokkal rendelkező vékony film padlófűtésként, mennyezeti fűtésként, falfűtésként és kültéri fűtésként is ideális.

Számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik, egyszerűen és pontosan szabályozható, nem igényel karbantartás, és mindemellett legalább harminc szilveszterünk során képes biztosítani az otthonunk melegét. Hatékonysága magas fokú, a testet közvetlenül melegíti fel, így a bekapcsolás után alig néhány percen belül már jól érezhető a hatása. Intelligens fűtőfólia révén nem kell tartanunk attól, hogy padlófűtés formájában felforrósítaná a padlót, túlhevülne egy bútor alatt esetleg, ahogy attól sem, hogy fűtetlen területeket hagyna. Egységes, jó eloszlású meleget biztosít.

Amennyiben csak kiegészítő megoldást keresünk, akkor is válogathatunk a lehetőségeinkhez, a helyiségek adottságaihoz mérten, hiszen akár a fűtőpanel, az infrapanel valamilyen formája, akár a fűtőszőnyeg mellett döntünk, nagyszerűen szabályozható rendszerrel lesz dolgunk, amik kellemes meleget biztosítanak. A távoli vezérléssel pedig maximálisan az életvitelünk, tempónk szerint alakíthatjuk az otthonunk hőmérsékletét.

Szerző: Galambos Dániel