Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében! Fellép többek közt Sári Évi és Károlyi Krisztián. Show táncosok teszik felejthetetlenné a műsort és az estét. Több fogásos gálavacsorával, remek hangulattal, igényes környezettel, Európai színvonalú programmal és számos kihagyhatatlan élménnyel várjuk Ön, családját és barátait!

Remek showband lesz idén is

A táncosok a Budapest Táncművészeti Stúdió fellépői, élőzenés party zenekar az Elixír Showband lesz. A menüsor hosszú és változatos, lesznek előételek, meleg előételek, főételek, desszertek, éjféli menü, az italokat pedig mindenki ingyen fogyaszthatja.

Megbízható minőség – profi szervezés

A Musical Szilveszter egy több éve, rendszeresen megrendezésre kerülő esemény, melyet mindig hatalmas érdeklődés és népszerűség övez. Időről-időre újabb és újabb, jól ismert színészekkel, énekesekkel igyekszünk kedveskedni, hogy képesek legyünk megújulni és változatosak maradni az egyre növekvő és változó igények mellett is. Akik korábban már részt vettek, szívesen járnak vissza és osztják meg benyomásaikat másokkal is. A korábbi évben, a magyarok mellett 19 ország vendégei élvezték a fergeteges produkciókat.

Ha igazán szereti jól érezni magát, ha örömmel próbál ki valami újat, ha nem csak nézni szokta a táncosokat, jöjjön el, mozogjon, énekeljen, bulizzon hajnalig! Jelentkezzen még ma, és legyen részese fergeteges bulinak!