Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Luxus és egzotikum
  • Leírás: Luxus és egzotikum a Bükk lábánál
  • Cím: 3324 Felsőtárkány Bükkerdő sétány 2-4
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

A Bükk lábánál lévő természetvédelmi területtel határolt erdőben várja a kikapcsolódásra vágyókat az Afrika szépségeit megidéző elményszálloda, ami 83 szobájával mintegy 250 vendég fogadását teszi lehetővé. Különleges környezetben fogadja az idelátogatókat a Bambara hotel,  autentikus afrikai építészeti jegyeket felvonultatva idézi meg az egzotikus távoli világot. Egyedülállóan gazdag gasztronómiai-, spa- és családbarát szabadidős szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Az élményszálloda egyaránt várja a romantikus pihenésre érkezőket és a családokat is, garantálva a száz százalékos feltöltődést. A Száhel wellness gyerekmentes kikapcsolódást nyújt a felnőtteknek, míg a családosan érkezők számára speciálisan gyermekbarát szolgáltatások biztosítanak maximális kikapcsolódást, a gyermekmedencékkel, játszószobákkal, gyermek animációval, de színes beltéri és kültéri programlehetőségekkel is. Több, mint 1000 m2-es wellness élménnyel találkozhatnak a szálloda vendégei, barlangfürdő, infrakunyhó, herbáriumkunyhó, szauna, pezsgőfürdő és masszázs, de kültéri élménymedencék is találhatóak a kínálatban.

A gyermekmentes étterem biztosítja a gyermek nélkül érkező felnőttek számára a zavartalan étkezést, míg a teljes ellazulást a tradicionális drink bár kényelme nyújtja.

A Grio falu tovább fokozza az egzotikus élményt, az afrikai bungalow-i különleges erdei hangulatvilággal rendelkeznek. Tökéletes helyszínt nyújtanak a meghitt pillanatokra váró pároknak, hiszen minden ház különálló épület a Bükki Rejtélypark Majomudvarában, a hotel épületétől 30 méter távolságra. Tavasz és ősz közötti időszakban egy gyermekkel utazó családosok részére is elérhető ez az opció. Ezek a különleges erdei házak 0-15 négyzetméter közötti alapterületűek, mindegyik franciaágyas, fürdőszobáik zuhanyzóval felszereltek.

Az afrikai hangulat mellett a kontinens élővilága is bemutatkozik, a Bambara hotel átriumában, ahol egy barátságos szurikáta család él, akik a nap minden pillanatában megtekinthetőek. De akadnak más lakók is, akik azonnal belopják magukat a vendégek szívébe, a törpe kenguruk, amik az elveszett majomvárosban, azaz a Bükki Rejtélyparkban várják az ifjú és tapasztalt kalandorokat.