Szilveszteri Ajánlat 2023 / 2024

  • Kategória: Wellness, Tiszafüred
  • Leírás: A víz szerelmeseinek kihagyhatatlan!
  • Cím: 5350 Tiszafüred Húszöles út 27.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

A régió első konferencia és wellness szállodakomplexuma, a Tisza Balneum Thermal Hotel **** a gyönyörű Tisza-tó mellett várja vendégeit, izgalmas és változatos kültéri, megnyugtató és pihentető beltéri programjaival. 

A szálloda tökéletes választás a víz szerelmeseinek, a parkjában egy csónakkikötő várja a vendégeket, illetve horgászstégek, napozóágyak állnak a rendelkezésükre. A szállodakomplexumot 51 szoba, 9 különálló kétszintes cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 apartman áll a vendégek rendelkezésére. A gyerekeknek a MóKaland játszóház számos játéka, foglalkozása kínál vidám és szórakoztató elfoglaltságot.

A csodálatos természeti környezet, illetve a szálloda kiemelkedő szolgáltatásai a családi pihenések mellett a munkahelyi csapatépítők ideális helyszínévé válik, amit a rendezvényhelyszínek, illetve 200 férőhelyes étterem is erősít. Ugyanakkor a pihenésről sem kell lemondani, a Balneum SPA fedett és nyitott élményfürdővel, finn szaunával, gőzfürdővel, fitneszteremmel, valamint a masszázsok, arc- és testkezelések széles választékával várja az vendégeket.

A környezet által nyújtott önálló és szervezett programlehetőségek: a horgászat, a csónaktúrák, a pákász tanösvény végigjárása, az ökocentrum megismerése,a vízi-élménypark, strand mind lehetőséget kínál az aktív pihenéshez.

Tiszafüred kedvező földrajzi adottságai és a Tisza Balneum Thermal Hotel kiemelkedő szolgáltatásai együtt lehetővé teszik, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, aki ide látogat.