Elegáns, stílusos szilveszter az Anna Grand Hotel Wine & Vital Balatonfüredben, ötfogásos tányérszervizes gálavacsora, éjféli büfé, tánc és sztárfellépő! Találja meg Ön is kifinomult ízléséhez leginkább illő szórakozási módot szállodánkban és úgy lépjen át az új esztendőbe, ahogyan azt mindig is tervezte, családi vagy baráti körben!

Ízlés, kifinomultság – Igényes szilveszter várja Önt és családját!

A szilveszteri ajánlat nem csak szilveszter éjszakájára szól, hanem az azt megelőző napokra is. Tartalmazza a szállást, egy Ön által kiválasztott szobatípusban, svédasztalos, pezsgős reggelit és vacsorát a hotel éttermében. Szilveszter napján gálavacsorával, éjféli büfével, koccintással, tombolával, musical válogatással, és a Capuccino Show Band hangulatos zenéivel, amely egészen biztos, hogy táncra csábítja majd vendégeinket, hogy emlékezetessé tehessük az új év első napját.

Klasszikus és luxus környezet

Az Anna-bálok épülete egyedülálló, a reformkor hangulatát idézi, miközben igyekszik a modern kor valamennyi követelményének megfelelni, hogy idelátogató vendégeink számára a lehető legkényelmesebb szállás-, és élménylehetőséget tudjunk biztosítani. Wellness részlegünk kizárólag beltéri elemekből áll, de az üvegfal miatt a fürdőzők a szabadban érezhetik magukat télen-nyáron. A medencék színei a Balaton két jellemző árnyalatát a kéket és a zöldet adják vissza.

Az épületegyüttes műemlék részében 62 db nagy belmagasságú és méretű, 38 modern típusú és 14 erkélyes szoba biztosítja az ott megszállók kényelmét. Executive szobáink és lakosztályaink az Anna Grand Hotel épületétől 100 méterre lévő Hotel Ipoly Residence-ben találhatók, a Tagore-sétány közvetlen közelében, a Balaton-parttól mindössze 50 méterre.

Kényelem, megbízhatóság, egészség

Szolgáltatásaink között olyan luxus kényeztetések szerepelnek, mint a thai masszás, amely keleties hangulatot áraszt gyertyafény, megnyugtató, relaxáló zene mellett. A hotelben működő négysávos automata bowlingpályákon a játékosok eredményeiket a kijelzőkön könnyedén nyomon követhetik. Ezzel egy légtérben található bár, hagyományos italválasztékot kínál a megszomjazóknak. Mindezeken felül Az Anna Grand Hotelben biliárd, darts, biomed gyógyszalon, multident fogászat, magánvérvételi hely érhetők el, ahol sorbaállás vagy beutaló nélkül intézheti el laborvizsgálatait.

Tartson velünk kényeztető masszázsainkon, pihenjen nemesi környezetben az Anna-bálok helyszínén és töltsön el vendégünkként néhány felejthetetlen napot szeretteivel egy olyan stílusú szállodában, amit a leginkább megérdemel. Ön se sajnálja idejét olyan kikapcsolódásra, ami nem csak testileg, de lelkileg is feltölti!