Nem találod a legjobb karácsonyi ajándékot a feleségednek, a barátnődnek, a nővérednek vagy az édesanyádnak?

Van néhány tippünk számodra. Látogass el a Kuplio.hu oldalra, ahol válassz kuponokat és vásárolj meg mindent, amit csak akarsz, kevesebb pénzért. Ez ennyire egyszerű!

Nőknek választani karácsonyi ajándékot meglehetősen kényes dolog, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Az, hogy milyen ajándék mellett döntünk, sok mindennek a függvénye, de az egyik legfontosabb szempont nem más, mint hogy mennyire állunk közel az illetőhöz, illetve mennyire ismerjük az ízlését, a személyiségét és a stílusát. Az ajándékozási etikettet is jó, ha ismerjük, hiszen édesanyánkat nem lepjük meg alsóneművel, de a házastársunk, a kedvesünk bizonyára örülne egy márkás melltartónak, vagy fehérnemű szettnek. A Black Friday Astratex keretében most sokféle fehérnemű közül válogathatunk. Ugyanitt fürdőruhák is vannak 50%-os kedvezménnyel, ami már egy remek ajándék, akár a nővérünknek, vagy az édesanyánknak is. Főleg, ha anyukánk azért nem tartott velünk a családi nyaralásra, mert kifogásolta, hogy nincs egy kényelmes, divatos fürdőruhája.

Mi a helyzet akkor, ha nem olyan szoros a kapcsolat a női ismerősünkkel, vagy rokonunkkal, azonban mégiscsak szeretnénk valami ajándékkal meglepni? A lakástextilek ilyenkor szinte mentőövként funkcionálnak. Nagyon sokféle ágynemű található az Astratex üzletében, így az illető hölgy habitusához, ízléséhez igazodót is találni fogunk a kínálatban. Ha romantikus az illető, lepjük meg virágos ágyneműhuzattal, a karácsonyi ünnepet imádók örülni fognak egy karácsonyi hangulatú szettnek, míg a kényelmet preferáló szerettünket luxus ágyneműhuzattal is meglephetjük.

Mi a megoldás, ha valakinek annyira nem tudjuk, hogy mit vegyünk, hogy már fejfájásunk lesz a sok agyalástól? Ilyenkor jönnek jól az ajándékutalványok. Ez több szempontból is nagyon hasznos. Egyrészt azt közvetítjük az illetőnek, hogy fontos nekünk, másrészt azt is üzenjük egy-egy utalvánnyal, hogy nem akartunk neki csak úgy gyorsan venni valamit, aminek talán sosem veszi hasznát. A nők tudnak mit kezdeni az ajándékutalvánnyal és ilyenkor kedvükre választhatnak maguknak vagy az otthonunkba olyan holmit, amire valóban szükségük van.

A nők szeretik a kozmetikumokat, hiszen fontos számukra a jó megjelenés és a vonzó külső. Ez is lehet az oka, hogy a kozmetikumok mindig telitalálatnak számítanak karácsonykor. Ha nem tudjuk, mivel lepjük meg a nővérünket, vagy az édesanyánkat, akkor válasszunk valamilyen parfümöt. A Notino akció most lehetővé teszi, hogy akár 60%-os vagy 70%-os kedvezménnyel is vásároljunk parfümöt és még egy kis plusz költségért, ajándékcsomagolást is kérhetünk.