Az online kaszinót kedvelők számára bakancslistás hely Las Vegas, ahol a pezsgő kaszinóvárosban testközelben élhetik át a játék élményeit, élőben, vagy online a https://cadabrus.com/hu címen. A város számos más látványossággal büszkélkedhet, amelyek kihagyhatatlan úticélnak számítanak. Itt az ideje, hogy fogd a baráti társaságod és ezúttal járjátok végig Las Vegas legizgalmasabb helyszíneit. Felsorakoztattuk a számotokra legvadabb program ötleteket!

Vegas újdonsága: Fly Over Las Vegas

Nem rég nyitotta meg kapuit a Fly Over Las Vegas, ahol a vendégek egy korszerű technikának köszönhetően kipróbálhatják a varázslatos repülő színházi élményt. Lélegzetelállító tájak felett repülhetünk. A Fly Over Las Vegas életre szóló élményt, ne hagyjátok ki!

Stratosphere torony: az extrém kalandért

Csak a nagyon bátraknak ajánljuk, ugyanis a torony kiemelkedik a magasságával, hiszen a tetején lehetőségünk van bungee jumpinggal a mélybe vetni magunkat 350 méter magasról. Igazi adrenalin növelő program, ideje elszakadni a megszokottól.

Autós rajongók figyelem!

A Clark megyében található 1200 hektáros autóversenypálya komplexus az autók szerelmeseinek kifejezetten ajánlott program, ez a hely az otthona a NASCAR versenyeknek. Több gyorsasági rekordot is rögzítettek ezen a pályán. Megtalálható kemping és étterem is azok számára, akik hosszabbtávon terveznek itt tartózkodni. Mielőtt ezt az úticélt választjuk, ellenőrizzük a weboldalt a folyamatosan frissülő árakra való tekintettel.

High Roller a népszerű óriáskerék

A turisták körében népszerű 167 méter magas High Roller kihagyhatatlan látványosság, lehetőségünk van 30 perces utazás keretén belül kiélvezni a klimatizált kabinokkal felszerelt óriáskereket. Éjszaka érdemes befizetni a lélegzetelállító programra, ugyanis ilyen magasból tökéletesen látszódnak a forgalmas utcák, kaszinók és káprázatos hotelek. Igazán jó móka közösen felülni egy óriáskerékre, és ilyen magaslatokból letekinteni a városra.

The Mob Museum

Aki szereti a gengszterfilmeket, feltétlen látogasson el a The Mob Museum-ba, ami legfőképpen Al Caponeről híres, de minden híres gengszter történetét megismerhetjük. Szintén szembe jön velünk a kaszinózás világa, ami a gengszterek történeteihez és életmódjához köthető.

Venetian Hotel: Velence pontos mása

Ha Velencében szeretnénk érezni magunkat, akkor könnyen átélhetjük ebben a hotelben. Szinte hihetetlen, hogy a Sóhajok hídját mérnöki precizitással lemásolták, de egyéb különlegessége is van, ugyanis a hotel kaszinója egy igazán híres rulettasztallal büszkélkedhet, és elmondható, hogy itt szinte minden típusú játékot lehetőségünk van kipróbálni.

Mini Párizs

Las Vegasban képesek mindent lemásolni és ugyanazt a hangulatot megteremteni. Létrehoztak egy kis Franciaország is, természetesen az Eiffel-torony kisebb másával is találkozhatunk. Furcsa látvány az európai kultúra egy szeletével találkozni egy híres amerikai nagyvárosban, de éppen ettől olyan különleges az utazók számára.

Shark Reef Aquarium

A Mandalay Bay Resort híres látványossága, egy méretes víztartály, amelyben a legváltozatosabb halfajok, cápák élnek. Miközben áthaladunk az alagúton körül vesz minket az óriási méretű akvárium. Ha szereted a természet közelségét érezni, és szeretnéd teljesen lenyűgözni a baráti társaságod, ezt feltétlenül mutasd meg neki!

Mirage Hotel, a trópusi hangulatért

A Polinézia szigetéről mintázott hotel exkluzív környezetet biztosít mindenki számára, a látványt fokozza a hotel vulkánja. Hihetetlen hangulatot teremt, amely minden este 20:00-kor rendszeresen kitör. Las Vegas gondoskodik arról, hogy a vendégek nem mindennapi látványban vegyék ki a részüket!

Helikopterezzünk a Grand Canyon felett

Sokak vonzódnak a magassághoz, a gyönyörű légifelvételek különösen nagy hatással vannak a turistákra. Las Vegasban szerencsére több vállalattal találkozhatunk, akik hirdetnek helikopter túrákat, amelyek a a Grand Canyon felett ígérnek különleges repülőutakat. Megismerhetjük Amerika legpompással tájait. Érdemes rászánni a repülésre legalább 6 órát.

Fremont Street

A híres LED lámpák fényében úszó utca hemzseg a mutatványosoktól, akik egész nap szórakoztatják a látogatókat. Ha egy igazán humoros környezetben szeretnénk sétálni, kiváló választás lehet a Las Vegas régi központjában elhelyezkedő Fremont Street.

Szilveszteri emlék Las Vegasban

A nyüzsgő Las Vegasi kaszinók jutnak először eszébe az embereknek, ha a szerencsejáték kerül szóba. Aki már unja az online kaszinó adta lehetőségeket, vagy egyhangúvá váltak minden évben ugyanazokat az unalmas Szilveszteri programok, és inkább óriási kaszinótermekben játszana, annak érdemes a bűn városának is nevezett vegasi szerencsejátékok világába csöppenni. A pókerezés, huszonegyezés és rulettezés igazi élmény a világ legszínvonalasabb kaszinóiban, ahol szilveszterkor még nagyobb buli és pörgés vár rád és a társaságodra.

 A kaszinó online is hódít

Annak, aki nem szívesen mozdulna ki, és mégis érdeklődik a szerencsejáték iránt, elegendő egy okostelefon és máris elérhetőek az online szerencsejáték platformok, a kaszinó online lehetőségek. Ha társasággal utaztok, érdemes egy nagy kijelzős TV-n játszani, hogy mindenkinek lehetősége legyen követni az eseményeket, a kaszinó online játékait. Lemásolhatjuk a híres filmeket, ahol közösen szurkolhatunk a virtuális rulettkerék figyelése közben.

Las Vegas végtelen lehetőséget nyújt az utazóknak arra, hogy jól érezzék magukat. A fényűzés és pompa mellett, egyedülálló programlehetőségeket nyújt. Ha ez nem lenne elég, az ingyenes utcai bemutatókon át, a csillogó szállodákig minden megtalálható, ami egy kalandos utazás fontos szempontja lehet. Las Vegas az a hely, amit egyszer mindenkinek látnia kellene. Jó motiváció lehet, ha kitűzöd magadnak, hogy mielőbb ellátogatsz Amerikába, és erre tudatosan gyűjtesz, akár online kaszinóban nyert összegeidet is félreteheted. Így egy nap lehetőséged lesz a híres kaszinóvárosban játszanod, emellett végig járhatod a mesés látványosságokat, mindezt azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak a számodra. A jelmondat: irány Las Vegas!

Forrás: Sajtóközlemény, 2020. január 11.