Az ünnepek közeledtével egyre több időt fordítunk arra, hogy megtaláljuk szeretteinknek a tökéletes ajándékot. Felmérjük hozzátartozóink érdeklődési körét, azt, hogy éppen mire van szükségük. Egy ezoterikus könyv kiváló meglepetés annak, aki érdeklődik az ezotéria, illetve a spiritualitás iránt. Egy ilyen kötettel színesebbé varázsolhatjuk az ünnepeket, segíthetjük szeretteinket az önismeret útján. Az ezoterikus könyvek kategóriáján belül többek között találhatunk a lét, lélek, szerelem és párkapcsolat kérdéseit feszegető művet is. Cikkünkben összegyűjtöttünk három olyan könyvet, amelyek bekerülhetnek a fa alá.

Kinek ajánljuk az ezoterikus könyveket?

Azon rokonainkat, barátainkat érdemes meglepni az ezoterikus könyvek egyikével, akik nyitottak az ezotéria irányába, izgalmasak számukra a spirituális kötetek. Egy ezoterikus könyv fantasztikus ajándék lehet azon szeretteinknek, akik bíznak az ezotéria lelki támogatásában. Segítségével új megoldásokat találhatnak és mindennapi tanácsokat kaphatnak, amelyek rávezetik őket az önismeret helyes útjára.

Joe Dispenza: Válj természetfelettivé!

A karácsonyi ezoterikus könyvlistánk első helyezettje Dr. Joe Dispenza Válj természetfelettivé! című kötete. Dr. Joe Dispenza orvos, tudós és modern misztikus, aki egy olyan forradalmi művet alkotott, mely kiváló eszköztárat nyújt ahhoz, hogy mindenki elérje lehetőségeinek maximumát. A könyv megtanít saját határaink feszegetésére, útmutatást nyújt, hogyan lépjünk ki komfortzónánkból, hogy megvalósítsuk régóta dédelgetett álmainkat. A Válj természetfelettivé! hasznos mű lehet annak is, aki nem mutat különös érdeklődést az ezotéria iránt, de szeretné elérni kitűzött céljait.

Vianna Stibal: ThetaHealing

Az ünnepi dobogó második fokán Vianna Stibal ThetaHealing című könyve foglal helyet. A szerző megmutatja, hogyan képes az ember az agy théta-állapotára hangolódva érzelmi és fizikai gyógyulásra. A ThetaHealing gyógyító ereje már több mint 180 országot átsző, segítségével megtanulhatjuk kezelni negatív gondolatainkat, megtapasztalhatjuk a mindenség legmagasabb szintű szeretetét és energiáját, valamint pozitív változásokat hozhatunk életünkbe. Amellett, hogy Vianna Stibal műve egy rendkívül optimista útmutatás, a borítója is gyönyörű, így a TheataHealing minden fa alatt tökéletes ajándék.

Arató Mónika: Lélekcsemegék

Arató Mónika Lélekcsemegék című könyve került karácsonyi toplistánk harmadik fokára. Balogh Béla szavaival élve, „ez az első olyan csemegepult, ahol a csemegék fogyasztása nem testsúlygyarapodáshoz, hanem a szívedben élő szeretet és bölcsesség növekedéséhez vezet”. A Lélekcsemegék egy az olyan ezoterikus könyvek közül, mely hisz a vonzás törvényében, útmutatást ad a mindennapokra. A mű 365 üzenetet tartogat az olvasó számára, hogy az év minden napján segítse az elme és a szív összehangoltabb működését. Ez a kötet egy olyan ajándék lehet, mely boldogabb perceket okoz szeretteinknek.

Összegzés

Ha ajándékötletre van szükségünk, akkor az ezoterikus könyvek kiváló meglepetésnek bizonyulnak a karácsonyfa alá. Az összeállított TOP3-as lista segít az önismeretben, pozitív gondolatokkal és örömteli percekkel tölti be napjainkat.