Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Buli, szállással
  • Leírás: Óév búcsúztató mulatság az Öreg Tanyacsárdában, szállással
  • Cím: 6050 Lajosmizse Bene 625.
  • Telefon: +3676356010

Ugrás az ajánlathoz

A Tanyacsárda egy rendkívüli, 2 éjszakát magában foglaló év végi ajánlattal szeretne kedveskedni Önnek és családjának, melynek része egy disznótoros látványkonyha, lovasbemutató, a szilveszteri négyfogásos vacsora és mulatság, éjféli étkezéssel, tombolával, cigányzenével és DJ-vel. Ha szereti a hagyományos ízeket, a magyaros konyhát, az igazi mulatozást, akkor itt a helye!

Hamisítatlan, magyaros szilveszter!

Olyan kihagyhatatlan csomagajánlattal készültünk az év utolsó napjaira, mely egészen biztos felkelti majd azok érdeklődését, akik kedvelik a falusias, tanyasias élményeket, illatokat és a tradicionális falatokat. Akik szívesen vennének részt egy hamisítatlan disznótoroson, ahol a vendégek figyelemmel kísérhetik a hagyományos ételek elkészítését. Kóstolót adunk a sült vérből és májból, megismerkedhetnek a hurka-, és kolbászkészítés munkafolyamataival. Kipróbálhatják a lovaskocsizást, hó esetén pedig a szánkózást.

December 30-án az estebéd része az orjaleves, a disznótoros tál vagyis a pecsenye, a véres és májas hurka, sült kolbász, párolt káposzta és a magyaros törtburgonya, desszertként pedig fánk, baracklekvárral. Az év utolsó napján a feldíszített étteremben, a megterített asztaloknál, mindenkit welcome drink, vendégváró falatok és négyfogásos, ízletes vacsora várja éjféli étkezéssel, melyet mesterszakácsaink készítenek majd el. Az est folyamán a Tanyacsárda cigányzenekara, Csóka Gyula prímás vezetésével szórakoztatja majd a mulatni vágyókat.

Vendégszeretet és hagyományos ízek!

A Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Öreg Tanyacsárda már több mint 45 éve fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában. A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát, hírét már messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint külföldi vendégek egyaránt. A mesterszakácsok ételspecialitásai mellett, gasztronómiai rendezvénysorozattal is várjuk a hozzánk látogatókat. A 4 napraforgós Vendégházban és az új Gerendaházban az Új Tanyacsárda területén több, fürdőszobával felszerelt vendégszoba áll rendelkezésre előzetes foglalás alapján. Személyzetünk segítőkész és barátságos, lehetőség van szalonnát sütni, van játszótér és focipálya, és a kempingezni vágyókat is szívesen látjuk.

Ha igazi tanyasias vendéglátásra, kedves emberekre, házias és magyaros ételekre, igazi vendégszeretetre vágyik, akkor az év bármely szakában szívesen látjuk! Jöjjön el hozzánk akár télen, akár nyáron, itt biztos talál magának elfoglaltságot! Hagyományos ételeink garantáltan magas színvonalon készülnek, szakértelemmel, több éves tapasztalattal, és egy csipetnyi szeretettel. Keressen bennünket elérhetőségeinken!