A világ legőrültebb szilveszteri bulijai külföldön várnak ránk

»»A világ legőrültebb szilveszteri bulijai külföldön várnak ránk

A világ legőrültebb szilveszteri bulijai külföldön várnak ránk

Bár a hazai szilveszterezéseket sem kell megvetni, hiszen csodálatos nagyvárosainkban és a fővárosban is széles paletta áll a bulizni vágyók rendelkezésére, az igazi partik azonban külföldön vannak. Míg idehaza Budapest, Eger, Szeged, Debrecen, Hajdúszoboszló, Hévíz, Gyula, Pécs, Siófok és Zalakaros a legnépszerűbb szilveszterezési célpontok, addig a külföldi szilveszterhelyek közül Zakopane, Krakkó, Pozsony, Wrclaw, Dóval, Bialka Tatrzanska, Lipótszenmiklós, Poznań, Újtátrafüred és Karpacz a magyarok kedvenc szórakozóhelye az év utolsó napján.

Ugyan nem mindenki szereti az óriási tűzijátékokat, a felvonulásokat, az élőzenét vagy a közösségi életet, így nagyon sokan otthonaikban ünnepelnek, mégis a világon számos nagy városban őrületes partikat csapnak az óév búcsúztatására. Lássuk, melyek ezek a helyek, ahová egyszer érdemes elmenni szilveszterezni.

Feledhetetlen szilveszterezés külföldön

Ugyan csak keveseknek adatik meg, hogy valamilyen extrém szilveszteri partira jussanak el külföldön, mégis érdemes rászánni ezt a kiemelt összeget is, ha valami feledhetetlen élményt szeretnénk magunknak szerezni. A világon ugyanis számos helyen tartanak óriási partikat és látványos, hosszú tűzijátékot, amit az életben még egyszer biztosan látnunk kell.

A világ talán egyik legjobb újév váró buliját Sydney-ben élhetjük át, ahol olyan látványos tűzijáték vár bennünket, amelyet még soha, sehol nem láthattunk. A gyönyörű városkép pedig csak hab a tortán. Azok számára, akik rajonganak Skóciáért, az ideális hely Edingburgh. Itt rendezik meg ugyanis az év egyik legnagyobb fesztiválját, a Hogmanay-t, amely már december 30-án kezdődik egy fáklyás felvonulással és utcai bállal és táncfelvonulással folytatódik. Végül a táncmulatság után a Forth folyóban mártózhatunk meg jótékonysági célból. A buli nagyságát az is jelzi, hogy ott még a január másodika is ünnepnapnak számít.

Utazhatunk Rióba, Párizsba, New Yorkba is

A brazilok méltán híresek a karneváljaikról, így nem csoda, ha a szilveszterezésnek is megadják a módját. A tűzijátékot rengeteg, fehérbe öltözött ember nézi végig, miközben virágokat dobálnak a tengerbe. Az amerikai szilveszter legjava, a New York-i Times Square-en vár bennünket, ahol több tonna konfetti, fényizzók és nagy buli várja a turistákat és a helyieket egyaránt.

Akik inkább Európán belül maradnának, azok számára London, Párizs és Berlin is hatalmas élményt nyújt szilveszter estéjén. Mindenhol óriási nagy tömeg gyűlik össze, hogy együtt köszöntsék az újévet. Az elmaradhatatlan tűzijátékot mindenhol koncertek és fényshow-k kísérik. Akik pedig a kosztümös felvonulást kedvelik, szilveszterezhetnek Fokvárosban, ahol több napon át tart a szilveszteri parti. Ha pedig pénz és dőzsölés, akkor egyértelműen Dubaj a mi utazási célpontunk, ahol maximális luxus környezet mellett nézhetjük végig életünk legőrültebb tűzijátékát és ünnepségét, hogy méltóképpen lépjünk át az új évbe.

2019-02-13T10:46:52+00:00Egyéb írások|