Szilveszter és újév Veszprémben

Veszprém sok-sok meglepetést tartogat azok számára, akik ebben a városban kívánják búcsúztatni az óévet és köszönteni az újévet. Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Historia Havanna Night Szilveszter

A Historia Hangvilla Kávézó várja szeretettel azokat a vendégeket, akik egy kellemes szilveszteri bulira vágynak. A Hangvillában háromféle csomaggal is várják az érdeklődőket: Punch csomag, Fantastico csomag és VIP csomag. A csomagok este 6, 7, illetve 8 órától vehetők igénybe. Természetesen, a csomagárak is eltérnek, mint ahogyan a csomag tartalma is. A foglalást meg lehet tenni a Historia Hangvilla Kávézójában, de a Hotel Historia Malomkert, illetve a Hotel Historia & Historante recepcióján is.

Egyetemes Szilveszter DC Club

A veszprémi DC Club is hatalmas szilveszteri partit szervez az érdeklődőknek. Este 10 órakor kezdődik a forró hangulatú party és másnap hajnal ötig élvezheted a szilveszteri partihangulatot. A fantasztikus hangulatról több Dj is gondoskodik.

Szilveszteri pezsgődurranás operett csillagokkal

A Petőfi Színház is remek programmal várja azokat, akik egy szolidabb ünneplésre vágynak. A szilveszteri előadás 17 órakor kezdőik. Fellépő művészek: Oszvald Marika, Kállay Bori, Berkes János, Csere László, illetve Hegedűs Valér és zenekara.

Szilveszteri városnéző séta

Veszprémben az év utolsó napján, délelőtt 10.30 órai kezdettel városnéző sétát is terveznek, ami egy remek nyitánya lehet a szilveszteri ünneplésnek. Az érdeklődők Veszprém nevezettségeit és történelmi látványosságait ismerhetik meg.

A városnéző séta az Óváros térről indul. A séta a Veszprémi Várba vezet. A vezetés előtt még egy kis pezsgős koccintásra is lesz lehetőség. A vezetés 2 órás időtartamú. Felnőtteknek a jegy ára 1000 Ft, gyerekeknek 500 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak pedig ingyenes a részvétel. Családi jegyet is lehet váltani, 25100 Ft-ért. A Veszprém séta a Bakony és a Balaton kártyákkal rendelkezők számára szintén díjtalan.